reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

kochana Ty siedzisz jak na bombie która nie wiadomo kiedy wybuchnie:D
37 tydz jak na ciążę blizniaczą to piękny czas porodu, dziewczynki już są duże i silne:) zawsze marzyłam o dziewczynkach blizniaczkach.... spełniasz moje marzenia :D po Błażeju czas na dalszą produkcję :p
Dokładnie tak samo mówię:-) z tą bombą:-) jeszcze wszystko przed Wami :-) jak się czujesz??
Najgorsze jest to że ja myślałam ze jak już są skurcze to cis się rozkręca a tu dziwnie. We wtorek były, później cisza. Wczoraj były nawet bolesne, dziś póki co też cisza...

reklama
Dokładnie tak samo mówię:-) z tą bombą:-) jeszcze wszystko przed Wami :-) jak się czujesz??
Najgorsze jest to że ja myślałam ze jak już są skurcze to cis się rozkręca a tu dziwnie. We wtorek były, później cisza. Wczoraj były nawet bolesne, dziś póki co też cisza...
Oj mi zaczyna odbijać.... mały cały dzień potrafi siedzieć cicho dopiero pod wieczór kawaler się odzywa a js już świra dostaje dlaczego nic nie kopie :rolleyes2: jak nie zwariuje do końca ciąży to będzie sukces :p
u Ciebie to już kwestia kilku dni i będziesz tuliła księżniczki ❤ aprzy okazji pomimo cesarki poznasz smak boli porodowych:D

Oj mi zaczyna odbijać.... mały cały dzień potrafi siedzieć cicho dopiero pod wieczór kawaler się odzywa a js już świra dostaje dlaczego nic nie kopie :rolleyes2: jak nie zwariuje do końca ciąży to będzie sukces [emoji14]
u Ciebie to już kwestia kilku dni i będziesz tuliła księżniczki [emoji173] aprzy okazji pomimo cesarki poznasz smak boli porodowych:D
Oj ja w nocy teraz swoje często budzę jak ich długo nie czuje, więc wiem co czujesz. Zawsze budzę się o 4 i czekam aby się ruszyły jak nie to je budzę na siłę. Mąż mówi że bankowo będą się budzić o 4 o dadzą mi w kość za to co ja teraz im wyprawiam:p

Oj ja w nocy teraz swoje często budzę jak ich długo nie czuje, więc wiem co czujesz. Zawsze budzę się o 4 i czekam aby się ruszyły jak nie to je budzę na siłę. Mąż mówi że bankowo będą się budzić o 4 o dadzą mi w kość za to co ja teraz im wyprawiam:p
Mój Filip cala ciaze budził się około 3 w nocy i tak mu zostało na baaardzo długie 3 lata...więc się zastanów czy chcesz je napewno budzić :D podwójne szczęście =podwójne budzenie :p

Daj im spac ! Ciotka !

Dziewczyny odbija mi.... czy ja mogę napić się melisy? Totalny brak cierpliwości do syna...i To męża który nawet jeszcze nie wrócił ...będzie dopiero w nocy a w poniedziałek znowu jedzie :(

reklama
Do góry