Ewunka
Fanka BB :)
Ujjjj ida ida do nas dziewczyny wielkimi krokami .A my wróciliśmy z ktg po kiepskiej nocy. Zapisuja sie już skurcze, co prawda delikatne ale jednak co 5 minut są... teraz wizyta za dwa dni :-/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ujjjj ida ida do nas dziewczyny wielkimi krokami .A my wróciliśmy z ktg po kiepskiej nocy. Zapisuja sie już skurcze, co prawda delikatne ale jednak co 5 minut są... teraz wizyta za dwa dni :-/
Podobnie jak Ty. Już raczej mało robię, nawet na zakupy trudno mi się ruszyć :-/ brzuch boli i ciągnie w dółJuż coraz bliżej [emoji173][emoji173] jejku ale super !
Ja już druga noc wstaje z napiętym brzuchem i częściej mi się napina :/ codxiennie mnie mdli , że szok mam kiepskie dni , chodze jak muł Lenke czuje jak się wierci bo tak to zawalu bym dostała..
Teraz jak się czujesz ?
Iść do domu i leżeć, dobrze by było wytrwać jeszcze troszkę ale na tą chwilę nie ma zagrożenia dla dziewczynek i gdyby skurcze nasiliły się i były regularne to brać torby i od razu przyjeżdżać. Trochę się tym stresuje. Wolałaby aby to było zaplanowane :-)Ojej to może szybciej przytulisz córeczki [emoji8] a co powiedzieli lekarze?
Dokładnie 8 dni, cc jest wyznaczona na 25/07 [emoji173]A ile zostało do terminu CC?
Tylko Ty dwa serduszka nosisz a ja jedno a czuje się jak w bliźniaczej ciąży odpoczywaj kochana bo to lada chwila :*Podobnie jak Ty. Już raczej mało robię, nawet na zakupy trudno mi się ruszyć :-/ brzuch boli i ciągnie w dół
Tez mamy kule, ale nie ze skip hop i moja corka ja uwielbiala jak miala jakies 8-9 miesiecy.My mamy kostkę edukacyjna, hule kule i raczkujacego misia fajne i lubią się nimi bawić. Misia mamy od 2 miesiecy, kostkę od jakis 2 tyg a kule od tego weekendu. I narazie nic się im nie znudziło [emoji2] Zobacz załącznik 878305
Ja nie używałamDziewczyny a używałyście pasów poporodowych? Co o nich sądzicie?
Nie. Uważam, że tylko za zgodą lekarzaDziewczyny a używałyście pasów poporodowych? Co o nich sądzicie?
Iść do domu i leżeć, dobrze by było wytrwać jeszcze troszkę ale na tą chwilę nie ma zagrożenia dla dziewczynek i gdyby skurcze nasiliły się i były regularne to brać torby i od razu przyjeżdżać. Trochę się tym stresuje. Wolałaby aby to było zaplanowane :-)