reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gosiu mi sie zdazalo tak robic. Nie noworodka i nie dluzej niz 30minut, ale jednak. Bedac 3 miechy po cesarce i jadac sama np do pediatry jak mialabym caly wozek, fotelik i mala zabrac, wpakowac i wypakowac to po prostu logistycznie szlo sie pochlastac. Nie mowiac juz, jak to meczylo fizycznie. Wiec tak - czasami bralam tylko rame wozka i maxi cosi, a i tak wracalam wykonczona.
Ja tak samo jak do lekarza czy na rehabilitację jeżdżę to biorę foteliki maxi i stelaż i też wracam wykończona i cała w siniakach [emoji28]

reklama
A my wróciliśmy z ktg po kiepskiej nocy. Zapisuja sie już skurcze, co prawda delikatne ale jednak co 5 minut są... teraz wizyta za dwa dni :-/
Już coraz bliżej ❤❤ jejku ale super ! :biggrin2:

Ja już druga noc wstaje z napiętym brzuchem i częściej mi się napina :/ codxiennie mnie mdli , że szok :( mam kiepskie dni , chodze jak muł :( Lenke czuje jak się wierci bo tak to zawalu bym dostała..

Teraz jak się czujesz ?

reklama
Ja tak samo jak do lekarza czy na rehabilitację jeżdżę to biorę foteliki maxi i stelaż i też wracam wykończona i cała w siniakach [emoji28]
Ja póki co mam tylko jeden adapter do fotelika. Jak będzie potrzeba kupię drugi, ale do lekarza to ja i tak autem i raczej z kimś także wydaje mi się że nie będzie to koniecznością :-)
A dużo osób chodzi z Dzieciaczkami w tych nosidełkach wlasnie dlatego że fajnie wyglądają... masakra:-/

Do góry