reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Już coraz bliżej [emoji173][emoji173] jejku ale super ! :biggrin2:

Ja już druga noc wstaje z napiętym brzuchem i częściej mi się napina :/ codxiennie mnie mdli , że szok :( mam kiepskie dni , chodze jak muł :( Lenke czuje jak się wierci bo tak to zawalu bym dostała..

Teraz jak się czujesz ?
Podobnie jak Ty. Już raczej mało robię, nawet na zakupy trudno mi się ruszyć :-/ brzuch boli i ciągnie w dół :p

Ojej to może szybciej przytulisz córeczki [emoji8] a co powiedzieli lekarze?
Iść do domu i leżeć, dobrze by było wytrwać jeszcze troszkę ale na tą chwilę nie ma zagrożenia dla dziewczynek i gdyby skurcze nasiliły się i były regularne to brać torby i od razu przyjeżdżać. Trochę się tym stresuje. Wolałaby aby to było zaplanowane :-)

My mamy kostkę edukacyjna, hule kule i raczkujacego misia fajne i lubią się nimi bawić. Misia mamy od 2 miesiecy, kostkę od jakis 2 tyg a kule od tego weekendu. I narazie nic się im nie znudziło [emoji2] Zobacz załącznik 878305
Tez mamy kule, ale nie ze skip hop i moja corka ja uwielbiala jak miala jakies 8-9 miesiecy.
Jako niemowlak kochala zyrafke Sophie, a jak miala 9 miesiecy dostala interaktywna Julie i to byl jej absolutny faworyt. Aha i potem jedzcze laptop z FP.

reklama
Iść do domu i leżeć, dobrze by było wytrwać jeszcze troszkę ale na tą chwilę nie ma zagrożenia dla dziewczynek i gdyby skurcze nasiliły się i były regularne to brać torby i od razu przyjeżdżać. Trochę się tym stresuje. Wolałaby aby to było zaplanowane :-)

Tyle forumowych ciotek kciuki za Was trzyma, że musi być wszystko dobrze :)

Do góry