misis188
Fanka BB :)
No w koncu ja to babed88-niebieska bluzka, blond leb i okularyDziewczyny założyłam istagrama dajcie mi swoje nici bo wiem że niektóre tu mają[emoji16][emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w koncu ja to babed88-niebieska bluzka, blond leb i okularyDziewczyny założyłam istagrama dajcie mi swoje nici bo wiem że niektóre tu mają[emoji16][emoji5]
Smiem sie nie zgodzic. Moim zdaniem juz dawno powinni Ci oksy podac i juz powinnas urodzic. Mojej brstowej odedzly wody, ale nic innego sir nie dzialo. Pojechala do szpitala i po 6h od odejscia wod dostala oksy, bo lekarze powiedzieli, ze ma maks 24h zeby urodzic.No właśnie pytałam położnej i twierdzi, ze wszystko jest ok bo wody cały czas są produkowane. Poza tym główka dziecka działa jak korek i zatyka dziurę w pęcherzu płodowym. Te tabletki, które dostałam to taka pierwsza faza indukcji.
Rodzę w Danii a tutaj stawiają przede wszystkim na naturę. Jak tabletki nie zadziałają to wtedy oxy. Czytałam o tych wodach i ponoć jest właśnie tak jak mówiła mi położna, że one są cały czas produkowane. Muszę im zaufać bo nie mam wyjścia. Cały czas czuje ruchy małej, więc uspokaja mnie to.Wody raczej nie sa caly czas produkowane dlatego na szkole bardzo zwracaly nam kobity uwage zeby bron boze nie nosic podpasek bo czesto jest tak ze te wody sie sacza stopniowo i potem.kobiety przyjezdzaja bez wod plofowych mie majac pojecia o tym kiedy one odeszly. Kurde moim zdaniem nie powinni Cię odsylac do.domu..a Ty kochana rodzisz nie w Polsce?
Dziewczyny założyłam istagrama dajcie mi swoje nici bo wiem że niektóre tu mają[emoji16][emoji5]
Kochana trzymam kciuki Jak cos Cie bedzie niepokoic to wal do nich i nie odpuszczaj, czasami trzeba tu postawic na swoim. Szybkiego porodu zycze i czekam na fotki Malej BlankiRodzę w Danii a tutaj stawiają przede wszystkim na naturę. Jak tabletki nie zadziałają to wtedy oxy. Czytałam o tych wodach i ponoć jest właśnie tak jak mówiła mi położna, że one są cały czas produkowane. Muszę im zaufać bo nie mam wyjścia. Cały czas czuje ruchy małej, więc uspokaja mnie to.
Ty masz jeszcze czas na kolejny portal społecznościowy?? Kochana Ty o Twoje dzieci daliście mi tak wyidealizowany obraz bliźniaków w domu że modlę się aby moje były tak samo grzeczne jak Twoje :-))Dziewczyny założyłam istagrama dajcie mi swoje nici bo wiem że niektóre tu mają[emoji16][emoji5]
Kochana na pewno jesteś pod dobrą opieką. U nas wygląda to zupełnie inaczej dlatego my mamy na to inne spojrzenie. Trzymam za Was kciuki.Rodzę w Danii a tutaj stawiają przede wszystkim na naturę. Jak tabletki nie zadziałają to wtedy oxy. Czytałam o tych wodach i ponoć jest właśnie tak jak mówiła mi położna, że one są cały czas produkowane. Muszę im zaufać bo nie mam wyjścia. Cały czas czuje ruchy małej, więc uspokaja mnie to.
Też będziesz miała czas. [emoji4] zakładaj insta i dawaj nam namiary. HeheTy masz jeszcze czas na kolejny portal społecznościowy?? Kochana Ty o Twoje dzieci daliście mi tak wyidealizowany obraz bliźniaków w domu że modlę się aby moje były tak samo grzeczne jak Twoje :-))
Oj chaiałabym bardzo, ale niestety nie jest mi to dane na razie. Codziennie jeżdżę na ktg i mimo, że wody odeszły wczoraj rano to odsyłają mnie do domu. Dzisiaj rozwarcie tylko na 1 cm. Dostałam tabletki misoprostol na wywołanie skurczy i większe rozwarcie szyjki. Mam je brać co dwie godziny. Do tego antybiotyk aby jakaś infekcja się nie wdała. Dobija mnie ta cała sytuacja. Moje wyobrażenie na temat porodu prysnęło jak bańka mydlana