reklama
meg86
Fanka BB :)
Chętnie ale może to już jakoś w lipcuJa juz super, blizna ładni sie goi, mogę juz robić wszystko. Minio tez ma Si dobrze jak dobrze zje. Niestety moje cycy nie wystarczają, on tez srednio ssie i sie dokarmiamy.
Dziewczyny z Wro i okolic, moze jakieś spotkanko? Wiem,ze jest pare chętnych mamusiek [emoji6]
adunnnia90
Ja się piszę [emoji106] [emoji4]Ja juz super, blizna ładni sie goi, mogę juz robić wszystko. Minio tez ma Si dobrze jak dobrze zje. Niestety moje cycy nie wystarczają, on tez srednio ssie i sie dokarmiamy.
Dziewczyny z Wro i okolic, moze jakieś spotkanko? Wiem,ze jest pare chętnych mamusiek [emoji6]
jasani
Oj chaiałabym bardzo, ale niestety nie jest mi to dane na razie. Codziennie jeżdżę na ktg i mimo, że wody odeszły wczoraj rano to odsyłają mnie do domu. Dzisiaj rozwarcie tylko na 1 cm. Dostałam tabletki misoprostol na wywołanie skurczy i większe rozwarcie szyjki. Mam je brać co dwie godziny. Do tego antybiotyk aby jakaś infekcja się nie wdała. Dobija mnie ta cała sytuacja. Moje wyobrażenie na temat porodu prysnęło jak bańka mydlanaOj cos czuje ze @jasani tuli.już córeczkę❤
nieagatka
Ej ja nie chce Cie absolutnie straszyc, ale po odejsciu wod porod powinien miec miejsce w 24h maksymalnie...Oj chaiałabym bardzo, ale niestety nie jest mi to dane na razie. Codziennie jeżdżę na ktg i mimo, że wody odeszły wczoraj rano to odsyłają mnie do domu. Dzisiaj rozwarcie tylko na 1 cm. Dostałam tabletki misoprostol na wywołanie skurczy i większe rozwarcie szyjki. Mam je brać co dwie godziny. Do tego antybiotyk aby jakaś infekcja się nie wdała. Dobija mnie ta cała sytuacja. Moje wyobrażenie na temat porodu prysnęło jak bańka mydlana
Agnieś191
A to jie jest tak ze jak odejda wody musisz urodzic w ciagu 24h czy to sama a jak nie to powinna byc indukcja?Oj chaiałabym bardzo, ale niestety nie jest mi to dane na razie. Codziennie jeżdżę na ktg i mimo, że wody odeszły wczoraj rano to odsyłają mnie do domu. Dzisiaj rozwarcie tylko na 1 cm. Dostałam tabletki misoprostol na wywołanie skurczy i większe rozwarcie szyjki. Mam je brać co dwie godziny. Do tego antybiotyk aby jakaś infekcja się nie wdała. Dobija mnie ta cała sytuacja. Moje wyobrażenie na temat porodu prysnęło jak bańka mydlana
jasani
No właśnie pytałam położnej i twierdzi, ze wszystko jest ok bo wody cały czas są produkowane. Poza tym główka dziecka działa jak korek i zatyka dziurę w pęcherzu płodowym. Te tabletki, które dostałam to taka pierwsza faza indukcji.A to jie jest tak ze jak odejda wody musisz urodzic w ciagu 24h czy to sama a jak nie to powinna byc indukcja?
misis188
Wody raczej nie sa caly czas produkowane dlatego na szkole bardzo zwracaly nam kobity uwage zeby bron boze nie nosic podpasek bo czesto jest tak ze te wody sie sacza stopniowo i potem.kobiety przyjezdzaja bez wod plofowych mie majac pojecia o tym kiedy one odeszly. Kurde moim zdaniem nie powinni Cię odsylac do.domu..a Ty kochana rodzisz nie w Polsce?No właśnie pytałam położnej i twierdzi, ze wszystko jest ok bo wody cały czas są produkowane. Poza tym główka dziecka działa jak korek i zatyka dziurę w pęcherzu płodowym. Te tabletki, które dostałam to taka pierwsza faza indukcji.
reklama
adunnnia90
Dziewczyny założyłam istagrama dajcie mi swoje nici bo wiem że niektóre tu mają[emoji16][emoji5]