reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury
Gratuluje[emoji4] trzymajcie sie zdrowo i cieszcie soba[emoji1]

Co do poduszek to ja mam z lidla ta dluga prosta "I" i mialam juz przed ciaza i sprawdzala sie super. Dawalam ja pod brzuch i miedzy nogi. Co do spania na plecach podobno najnowsze badanie obalaja ze powinno sie spac na boku. Ja wiekszosc ciazy spalam na plecach, jak nawet zasypialam na boku to w nocy sie przekrecalam mimo.poduszek

reklama
Gaja idealnie, doi cyca, aż miło, a ja obolała i z nacietym kroczem, ale powoli dojadę do siebie
Gratulacje, byłaś dzielna [emoji8] Jak corcia je z piersi znaczy wszystko jest w najlepszym porządku [emoji4] A Ty z każdym dniem bedziesz się czuła coraz lepiej. Trzymaj się!

Mamuski jeszcze mam pytanko. Jakie wit.dajecie maluchom i czy od samego poczatku? Chodzi mi glownie o wit d3. Jakiej firmy polecacie:)

25 tc. skurczy nie. ja tam na dole to jakaś wrażliwa jestem bo normalnie przed ciaza w drugiej połowie cyklu po przytulankach to śluz różowy.... nawet lekarz jak mu mówię że plamienie bylo to po badaniach ze szyjka ok i nie wie skąd brudzenie.
Także główka może być spokojna :) Matko jak to leci , dopiero beta A już 25tc :D normalnie szok :D

Cześć dziewczyny, właśnie zaczęłam 18tc i od jakiegos juz czasu mam klucia w pochwie... Raz slabsze a raz silne do tego stopnia, ze biore nospe... Zaczely sie ok 14tc byly rzadkie i pojedyncze... Zglaszalam to dr ale uslyszalam ze jest ok. Teraz sa czeste i mocniejsze... Martwie sie... A wizyta dopiero za tydzień... Miała tak ktoras z Was?

Mamuski jeszcze mam pytanko. Jakie wit.dajecie maluchom i czy od samego poczatku? Chodzi mi glownie o wit d3. Jakiej firmy polecacie:)
Ja daje vigantol jedna kropelka do mleczka na małej lyzecce i probiotyk bio gaja warto zaopatrzyć się też w coś na ból Brzuszka np bobotic alę to po 28 dniu życia dziecka można dawać i w domu mieć czopki paracetamol :)

Jak Ty się kochana czujesz? :* jak maluszek ? :)

Ja juz super, blizna ładni sie goi, mogę juz robić wszystko. Minio tez ma Si dobrze jak dobrze zje. Niestety moje cycy nie wystarczają, on tez srednio ssie i sie dokarmiamy.

Dziewczyny z Wro i okolic, moze jakieś spotkanko? Wiem,ze jest pare chętnych mamusiek [emoji6]

reklama
Do góry