reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury
Gratuluje[emoji4] trzymajcie sie zdrowo i cieszcie soba[emoji1]

Co do poduszek to ja mam z lidla ta dluga prosta "I" i mialam juz przed ciaza i sprawdzala sie super. Dawalam ja pod brzuch i miedzy nogi. Co do spania na plecach podobno najnowsze badanie obalaja ze powinno sie spac na boku. Ja wiekszosc ciazy spalam na plecach, jak nawet zasypialam na boku to w nocy sie przekrecalam mimo.poduszek

reklama
Gaja idealnie, doi cyca, aż miło, a ja obolała i z nacietym kroczem, ale powoli dojadę do siebie
Gratulacje, byłaś dzielna [emoji8] Jak corcia je z piersi znaczy wszystko jest w najlepszym porządku [emoji4] A Ty z każdym dniem bedziesz się czuła coraz lepiej. Trzymaj się!

Mamuski jeszcze mam pytanko. Jakie wit.dajecie maluchom i czy od samego poczatku? Chodzi mi glownie o wit d3. Jakiej firmy polecacie:)

25 tc. skurczy nie. ja tam na dole to jakaś wrażliwa jestem bo normalnie przed ciaza w drugiej połowie cyklu po przytulankach to śluz różowy.... nawet lekarz jak mu mówię że plamienie bylo to po badaniach ze szyjka ok i nie wie skąd brudzenie.
Także główka może być spokojna :) Matko jak to leci , dopiero beta A już 25tc :D normalnie szok :D

Cześć dziewczyny, właśnie zaczęłam 18tc i od jakiegos juz czasu mam klucia w pochwie... Raz slabsze a raz silne do tego stopnia, ze biore nospe... Zaczely sie ok 14tc byly rzadkie i pojedyncze... Zglaszalam to dr ale uslyszalam ze jest ok. Teraz sa czeste i mocniejsze... Martwie sie... A wizyta dopiero za tydzień... Miała tak ktoras z Was?

Mamuski jeszcze mam pytanko. Jakie wit.dajecie maluchom i czy od samego poczatku? Chodzi mi glownie o wit d3. Jakiej firmy polecacie:)
Ja daje vigantol jedna kropelka do mleczka na małej lyzecce i probiotyk bio gaja warto zaopatrzyć się też w coś na ból Brzuszka np bobotic alę to po 28 dniu życia dziecka można dawać i w domu mieć czopki paracetamol :)

Jak Ty się kochana czujesz? :* jak maluszek ? :)

Ja juz super, blizna ładni sie goi, mogę juz robić wszystko. Minio tez ma Si dobrze jak dobrze zje. Niestety moje cycy nie wystarczają, on tez srednio ssie i sie dokarmiamy.

Dziewczyny z Wro i okolic, moze jakieś spotkanko? Wiem,ze jest pare chętnych mamusiek [emoji6]

reklama
Do góry