Kochane zakupiłam sobie mleczko do prania z Lovely ale tak myślę co do płukania ??!
PONAWIAM PYTANIE ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane zakupiłam sobie mleczko do prania z Lovely ale tak myślę co do płukania ??!
A oni chyba tez maja plyny do plukania. Ja kupilam tylko proszek. Zerknij sobie na ten blog srokao -na pewno cos tam bedzie o.plynach do plukanis dla dzieciPONAWIAM PYTANIE ❤
No teraz mam skurcze co 4-5 minut. Dzwonię do szpitala a tam każą znowu czekać. Nie wiem już co mam zrobić. Po prostu chyba się rozpłaczę jak mnie nie przyjmą.U mnie po odejściu wód o 16 mieli indukować poród rano ale O 22 skurcze co 10 minut, od północy do 3 co 7 minut, położna wzięła mnie na badanie i aż wolala drugą, bo nie wierzyła, że szyjka wygladzona i pełne rozwarcie. Kazały zadzwonić po męża i była piłka, chodzenie, ale partych nie było, o 5:30 dały trochę oxy i o 7:00 Gaja na świecie
My dajemy juvit d3 400 jednostek - 2 naciśnięcia pompki [emoji6] i cebion C 2 kropelki.Mamuski jeszcze mam pytanko. Jakie wit.dajecie maluchom i czy od samego poczatku? Chodzi mi glownie o wit d3. Jakiej firmy polecacie
Chętnie [emoji5] Jak dokarmiasz polecam C.a.pri Ca.re oparte na mleku kozim bez oleju palmowego i maltodekstryny. My tym się dokarmiamy.Ja juz super, blizna ładni sie goi, mogę juz robić wszystko. Minio tez ma Si dobrze jak dobrze zje. Niestety moje cycy nie wystarczają, on tez srednio ssie i sie dokarmiamy.
Dziewczyny z Wro i okolic, moze jakieś spotkanko? Wiem,ze jest pare chętnych mamusiek [emoji6]
PONAWIAM PYTANIE [emoji173]
Ja dopiero od 3 msc mam Facebooka [emoji23][emoji23][emoji23]Też będziesz miała czas. [emoji4] zakładaj insta i dawaj nam namiary. Hehe
Co 3-4 minuty to chybs już dosyć częste... i co jedziecie do szpitala??No teraz mam skurcze co 4-5 minut. Dzwonię do szpitala a tam każą znowu czekać. Nie wiem już co mam zrobić. Po prostu chyba się rozpłaczę jak mnie nie przyjmą.
Kochana dawaj do szpitala i nie daj sie odeslac! Trzymam kciuki, juz lada chwila bedziesz tulila BiankeNo teraz mam skurcze co 4-5 minut. Dzwonię do szpitala a tam każą znowu czekać. Nie wiem już co mam zrobić. Po prostu chyba się rozpłaczę jak mnie nie przyjmą.
Spokojnie teraz na pewno Cie nie odesla. Jesli takie skurcze sie godzine utrzymuja to mozesz jechac do szpitala.No teraz mam skurcze co 4-5 minut. Dzwonię do szpitala a tam każą znowu czekać. Nie wiem już co mam zrobić. Po prostu chyba się rozpłaczę jak mnie nie przyjmą.