Vinszka
Fanka BB :)
Ja z fb nie korzystam akurat. [emoji53]Ja dopiero od 3 msc mam Facebooka [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z fb nie korzystam akurat. [emoji53]Ja dopiero od 3 msc mam Facebooka [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam płyn jelpaPONAWIAM PYTANIE ❤
A jesteś na naszej grupie na fejsie ???!!!! Musisz być ❤Ja dopiero od 3 msc mam Facebooka [emoji23][emoji23][emoji23]
Hehe i tego Ci życzę. Bliźniaki są grzeczne [emoji4] więc Twoje też będą [emoji7]Ty masz jeszcze czas na kolejny portal społecznościowy?? Kochana Ty o Twoje dzieci daliście mi tak wyidealizowany obraz bliźniaków w domu że modlę się aby moje były tak samo grzeczne jak Twoje :-))
Chyba tez zaloze bo na fb nawet nie chce mi sie zagladacDziewczyny założyłam istagrama dajcie mi swoje nici bo wiem że niektóre tu mają[emoji16][emoji5]
To dalej [emoji4]Chyba tez zaloze bo na fb nawet nie chce mi sie zagladac
Kochana kciuki za szybka akcjeJesteśmy w szpitalu chociaż położna twierdzi, że moja macica dopiero szykuje się do porodu i trenuje. Skurcze są naprawdę bolesne i częste. Czeka mnie chyba długa i nieprzespana noc.
Mam nadzieje, ze szybko pojdzie. A nie moga Ci dac czegos jeszcze na przyspieszenie? Trzymam kciuki caly czasJesteśmy w szpitalu chociaż położna twierdzi, że moja macica dopiero szykuje się do porodu i trenuje. Skurcze są naprawdę bolesne i częste. Czeka mnie chyba długa i nieprzespana noc.
Nie misisz miec plynu do plukania. Ka przez pierwsze dwa miesiace tylko w lovrli pralam i od niedawna daje odrobine plynu do plukania tez z loveliPONAWIAM PYTANIE [emoji173]
A ja wlasnie czytalam nie najlepsze opinie o mm kozim[emoji53]Chętnie [emoji5] Jak dokarmiasz polecam C.a.pri Ca.re oparte na mleku kozim bez oleju palmowego i maltodekstryny. My tym się dokarmiamy.
Jasani powiem Ci szczerze ze wspolczuje bo wiem co przezywasz bo ja to chyba z dlugoscia skurczy poszlam na rekord (pierwszy raz w szpitalu bylam w piatek ze skurczami ale mnie odeslali, w niedziele juz zostawili bo skurcze juz byly bardzo mocne i czeste a urodzilam dopiero we wtorek. W poniedzialek mialam przez dobe regularne skurcze co 3-4min i szlo oszalec.. najlepsza pozycja bylo jak polozylam pilke na lozku i na niej zrobilam zwis wiec probuj gdyby co[emoji6] jak mnie brali na cc bo malej tetno zaczelo spadac to dobiero mialam 3cm rozwarcia wiec taki chyba przypadek bylam..) pilnuj zeby podpieli Ci glowke dziecka jak jeszcze bedzie w Tobie i zeby monitorowali tetno. Niestety za granica musimy sie pogodzic z innymi normami. W pl to wszystko duzo szybciej idzie.Jesteśmy w szpitalu chociaż położna twierdzi, że moja macica dopiero szykuje się do porodu i trenuje. Skurcze są naprawdę bolesne i częste. Czeka mnie chyba długa i nieprzespana noc.