Dziewczyny jestem na forum kro po in vitro. Mam problem z kręgosłupem lędźwiowym mam szerokopodstawną małą przepuklinę krążka L4/L5 oraz L5/S1. Mam pytanie czy któraś z Was zaszła w ciążę z podobnymi problemami ? Bądź podeszła do operacji przed transferami???
reklama
Evelin83
Fanka BB :)
w szpitalach to jest najlepsze, kazdy mowi co innego , malo tego np. u mnie to ja wychodzilam na idiotke powtarzajac to co rano posiedzial inny lekarz. polozna wieczorem kazala zebym max co 4 godz przychodzila na dokarmianie, a jak przyszlam to ta sama sie pyta po co przyszlam jak maly spiWiecie co, ja już głupieje w tym szpitalu. Jeden lekarz mówi, ze jak najwiecej odpoczywać, ale nie lezec. A teraz przyszła jakaś lekarka na obchód i z tekstem do mnie, ze w 34 tc szyjki się nie mierzyć i to normalne, ze ona taka krótka i mam chodzić przecież to ogłupiać można.
misis188
A Ty kochana juz w domu? Nie mialas synka przy sobie caly czas??w szpitalach to jest najlepsze, kazdy mowi co innego , malo tego np. u mnie to ja wychodzilam na idiotke powtarzajac to co rano posiedzial inny lekarz. polozna wieczorem kazala zebym max co 4 godz przychodzila na dokarmianie, a jak przyszlam to ta sama sie pyta po co przyszlam jak maly spi
Ropuszka666
Dziewczyny jestem na forum kro po in vitro. Mam problem z kręgosłupem lędźwiowym mam szerokopodstawną małą przepuklinę krążka L4/L5 oraz L5/S1. Mam pytanie czy któraś z Was zaszła w ciążę z podobnymi problemami ? Bądź podeszła do operacji przed transferami???
Ja jestem po operacji i implantacji przed porodem ale odcinka C5-C6 i jedna nie zoperowaną C3-C4 .
Ropuszka666
Jak któraś używa to jest promocja Ja je uwielbiam jako zastęp ok wody i wacików https://www.ebiton24.com/eko-chusteczki-nasaczone-w-999-woda-60-szt-id-3205
Evelin83
tak, jestem od poniedzialku. mialam caly czas oprocz 1 nocy tylko mleka brak i okropny bol brodawek, teraz jest przymus karmienia co 2-3 godziny a moj jadl co 4 , wiec pani doktor powiedzizla ze musi czesciej , ale probujzc mu wcisnac cyca ten zacixka, usta azmu die biald robily, dopieri otwieral jak byl rzeczywisvie glodny po 4 godz. maly ubyl za bardzo na wadze i dlatego kzzali mi chodzic go dokarmiac sztucxnymA Ty kochana juz w domu? Nie mialas synka przy sobie caly czas??
Tez mam przepuklinę C5/C6 jednak jakoś z tym żyję masaże co jakiś czas i da się wytrzymać..Ja jestem po operacji i implantacji przed porodem ale odcinka C5-C6 i jedna nie zoperowaną C3-C4 .
Jednak w zeszłą niedzielę złapała mnie rwa kulszowa od tych przepuklin lędźwiowych i mam problem bo zaczynam sztuczny cykl do crio i nie wiem co robić czy podejść czy zrezygnować i zoperować ten odcinek lędźwiowy...A gdzie miałaś robioną implantację i przez jakiego lekarza???
kredka82
Jak Cie to pocieszy to bylam pewna ze bede miec wielki problem w ciazy z kregoslupem (nie wiem czy u mnie to sie nazywa przepuklina ale tutaj mi to tlumaczyli ze kregi za blisko siebie i ta poduszeczka miedzy nimi jsk sie wysuwa to naciska na nerwy i jak mnir zlapie to nie jestem w stanie sie poruszyc, czasem dwa dni czasem w tygodnie..) nawet moj m mi ostatnio powiedzial ze byl pewny ze od 5 miesiaca bede lezec w lozku a tu niespodzianka bo cala ciaze plecy mnie w sumie nie bolaly mimo ze przytylam jakies 21kg. Dopiero po porodzie zaczely mnie bolec od noszenia malejTez mam przepuklinę C5/C6 jednak jakoś z tym żyję masaże co jakiś czas i da się wytrzymać..
Jednak w zeszłą niedzielę złapała mnie rwa kulszowa od tych przepuklin lędźwiowych i mam problem bo zaczynam sztuczny cykl do crio i nie wiem co robić czy podejść czy zrezygnować i zoperować ten odcinek lędźwiowy...A gdzie miałaś robioną implantację i przez jakiego lekarza???
I ja też wtedy@jasani możesz mi dopisać wizytę na 24 maja? Z ktg [emoji2]
reklama
Ropuszka666
Tez mam przepuklinę C5/C6 jednak jakoś z tym żyję masaże co jakiś czas i da się wytrzymać..
Ja jestem po wypadku i u mnie był już niedowład kończynowy i już nie miałam wyjścia . W Opolu dr Łątka był tam ordynatorem ale teraz wiem ze ma własna prywatna klinikę . Jak zoperujesz to min rok będziesz musiała odczekać bo tyle średnio adaptują się implanty a niestety na lędźwiowym jest jeszcze gorzej i żaden mądry lekarz Cie nie dopuści do transferu za szybko . Ciężka sprawa bo jak zajdziesz to na bank będziesz to odczuwać i kto wie może i będziesz musiała leżeć . Ja chodziłam w ciazy na masaże bo tak bolało . A jak urodzisz to tez szybko nie pójdziesz bo nie zostawisz dziecka a po operacji tez dużo nie można nosić. Znajdź dobrego fizjo i może spróbuj rehabilitacji.chyba ze lekarz powiedział ze nie ma szans i na mus musisz iść pod nóż . Musisz tez wiedzieć ze po operacji wcale nie jest lepiej [emoji19]