reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Atosiban wycisza . Syerydy wzięte spokojnie .
.Mozesz rodzic dzis a moze za 2 tyg tego nie wie nikt tylko Twoj organizm :D
Tak czy siak jestescie gotowe . Ale niech tam siedzi !!!! Bo od ciotki w dupe dostanie !

Dziękuje za wsparcie dziewczyny! Na prawdę aż mi lżej. No jeszcze niech te 2 tygodnie posiedzi Zosia.

reklama
Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]
Kochana mam nadzieje, ze wytrzymasz jeszcze w dwupaku. Trzymam za Was kciuki ✊✊❤️❤️

Dziękuje za wsparcie dziewczyny! Na prawdę aż mi lżej. No jeszcze niech te 2 tygodnie posiedzi Zosia.
20180510_103320.jpg
tak wyglada moj wczesniak :)

Załączniki

• 20180510_103320.jpg
    20180510_103320.jpg
    919,9 KB · Wyświetleń: 546
Dziękuje. Uspokoiłas mnie [emoji4] właśnie podają mi atosiban bo skurcze mnie znów złapały. Na 24 h kroplówka.
Gdy tydzień temu trafiłam do szpitala lekarka na ip mówiła, że w 34 tygodniu ciąży dzieciaczki są już na tyle duże, że nawet w razie wcześniejszego porodu bez problemu sobie radzą poza brzuchem mamy, więc nie ma strachu. Trzymajcie się dzielnie :) trzymam kciuki żeby dzidzia posiedziala jeszcze trochę w brzuszku ✊

Hej. Dziewczyny jestem już w 17tc, po pierwszym in vitro. Wszystko jak na razie przebiega prawidłowo. Na dzień dzisiejszy jest chłopak ;) termin na 26 października ;)
Witamy, dobrze, że coraz więcej nas tutaj bo nasz kalendarz robi się coraz mniejszy. Rozgość się i jak masz jakies pytania lub problem pisz śmiało. Zajmuję się kalendarzem, więc wpisze Cię od razu. A kiedy jakaś wizyta?

reklama
Witamy, dobrze, że coraz więcej nas tutaj bo nasz kalendarz robi się coraz mniejszy. Rozgość się i jak masz jakies pytania lub problem pisz śmiało. Zajmuję się kalendarzem, więc wpisze Cię od razu. A kiedy jakaś wizyta?
Wizytę mam 5.06 u ginekologa prowadzącego a 18.06 usg połówkowe.

Do góry