Tak większość z Chin, ale te produkty zostały dopuszczone do sprzedaży na europejskim rynku, a ali to chiński portal aukcyjny nie podlegający żadnej europejskiej kontroli. Już pisałam na ten temat i uważam, że bez sensu się powtarzać. Jest mnóstwo artykułów o tym np tutaj i jak ktoś jest zainteresowany może sobie poczytać Link do: Zakupy w Chinach są niebezpieczne? - Drawsko Pomorskie - informacje, wydarzenia, nowości Wiem, że każda matka chce najlepiej dla swojego dziecka i na tym zakończymy ten temat, bo to zaczyna być śmieszne.Bobisia a myslisz ze w sklepach to skad maja? Popatrz na metki to sieciowki itd wszystko chiny i jest coeaz gorzej. Dobrze wiem bo tesciowa siedzi w temacie wiec chiny zalewaja rynek odziezowy coraz bardziej
reklama
Ciuszki z Lidla mają certyfikat oeko tex standard 100 czyli powinny być superDziewczyny a co sądzicie o ciuszkach z lidla?
Bo od poniedziałku mają fajne promocje i gacie ciążowe też będą
ewelin86
Fanka BB :)
Ja mam sporo z Lidla i są super tylko rozmiary są wykonane większe niż na metce plecamDziewczyny a co sądzicie o ciuszkach z lidla?
jasani
Akurat nie zgodzę się z pewnymi aspektami w tym artykule. Jak dla mnie jest stronniczy i ktoś nie za bardzo się przyłożył aby sprawdzić pewne rzeczy. Ale masz rację, czas skończyć temat bo znowu robi się nieprzyjemnie. Jedne kupują z Chin, drugie nie i tyle w temacie.Tak większość z Chin, ale te produkty zostały dopuszczone do sprzedaży na europejskim rynku, a ali to chiński portal aukcyjny nie podlegający żadnej europejskiej kontroli. Już pisałam na ten temat i uważam, że bez sensu się powtarzać. Jest mnóstwo artykułów o tym np tutaj i jak ktoś jest zainteresowany może sobie poczytać Link do: Zakupy w Chinach są niebezpieczne? - Drawsko Pomorskie - informacje, wydarzenia, nowości Wiem, że każda matka chce najlepiej dla swojego dziecka i na tym zakończymy ten temat, bo to zaczyna być śmieszne.
jasani
Ja z Lidla też mam, nawet sporo. Nie wiem tylko jak z rozmiarówkami.Dziewczyny a co sądzicie o ciuszkach z lidla?
Dziewczyny witajcie dzisiaj apogeum ja się pytam M spokojnie a ten któryś raz z rzędu na moje któreś pytanie z krzykiem wiem rzucilam garnkiem wyszłam trzasbelam dzwiami od sypialni i powiedziałam żeby spieprzal wrrrrrr jakby nie wiedział że teraz nie można mnie denerwować
Evelin83
ja bylam wykonczona samym lezeniem pod kfoplowka 12 h gdzie skurcze zanikalyJak poród się nie posuwa do przodu to jest naprawdę męczące i nie ma co przeciągać. Ja miałam naprawdę szybko postępujący poród - w sumie od odejścia wód niecałe 7 godzin do momentu zobaczenia córci - a i tak w fazie parcia już byłam wykończona.
Evelin83
jak fla mnie bol po cc jest bardziej do zniesienia niz przy sn. to tez zalezy na jakis lekarzy sie trafi , ja mialam super anadtezjologa wkluc nawrt nie czulam , choc trzeslam sie jak osika , znieczulonz bylam od piersi w dol. po od raxu mi powiedzieli zeby glowy nie podnosic (ale i tak kilka razy mi sie zdarzylo) i jak tylko bede moglz sie ruszac to zeby to robic wiec jak puszczalo znieczulenie to ja juz naoinalam miesnie probowalam nimi poruszac , bujac sie na boki i na nastepny dzien wstalam bez problemu. wiadomo ze boli ale to dpojrzysz na swoj skarbek i przechodziKurczę to Ciebie wymeczyli....ja syna rodziłam naturalnie ale byłam młoda i głupia i nie przygotowana do porodu ale gorzej wspominam zszywanie (15-16szwów) niż sam poród... dreszcze na sama myśl mam teraz pewnie cc z racji przepuklin na kregoslupie ale też się boję bo nie wiem Co mnie czeka po wybudzeniu, podobno bardzo boli ???
dobrze ze w czas zrobili Ci cc i nie meczyli dłużej w wywolywaniem na siłę porodu naturalnego. Zdrówka życzę bo szczęście już masz blisko
reklama
jasani
Widze, że huśtawka nastrojów dopadła Twojego M a nie Ciebie...Dziewczyny witajcie dzisiaj apogeum ja się pytam M spokojnie a ten któryś raz z rzędu na moje któreś pytanie z krzykiem wiem rzucilam garnkiem wyszłam trzasbelam dzwiami od sypialni i powiedziałam żeby spieprzal wrrrrrr jakby nie wiedział że teraz nie można mnie denerwować