reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bobisia a myslisz ze w sklepach to skad maja? Popatrz na metki to sieciowki itd wszystko chiny i jest coeaz gorzej. Dobrze wiem bo tesciowa siedzi w temacie wiec chiny zalewaja rynek odziezowy coraz bardziej
Tak większość z Chin, ale te produkty zostały dopuszczone do sprzedaży na europejskim rynku, a ali to chiński portal aukcyjny nie podlegający żadnej europejskiej kontroli. Już pisałam na ten temat i uważam, że bez sensu się powtarzać. Jest mnóstwo artykułów o tym np tutaj i jak ktoś jest zainteresowany może sobie poczytać Link do: Zakupy w Chinach są niebezpieczne? - Drawsko Pomorskie - informacje, wydarzenia, nowości Wiem, że każda matka chce najlepiej dla swojego dziecka i na tym zakończymy ten temat, bo to zaczyna być śmieszne.

reklama
Tak większość z Chin, ale te produkty zostały dopuszczone do sprzedaży na europejskim rynku, a ali to chiński portal aukcyjny nie podlegający żadnej europejskiej kontroli. Już pisałam na ten temat i uważam, że bez sensu się powtarzać. Jest mnóstwo artykułów o tym np tutaj i jak ktoś jest zainteresowany może sobie poczytać Link do: Zakupy w Chinach są niebezpieczne? - Drawsko Pomorskie - informacje, wydarzenia, nowości Wiem, że każda matka chce najlepiej dla swojego dziecka i na tym zakończymy ten temat, bo to zaczyna być śmieszne.
Akurat nie zgodzę się z pewnymi aspektami w tym artykule. Jak dla mnie jest stronniczy i ktoś nie za bardzo się przyłożył aby sprawdzić pewne rzeczy. Ale masz rację, czas skończyć temat bo znowu robi się nieprzyjemnie. Jedne kupują z Chin, drugie nie i tyle w temacie.

Dziewczyny witajcie dzisiaj apogeum ja się pytam M spokojnie a ten któryś raz z rzędu na moje któreś pytanie z krzykiem wiem rzucilam garnkiem wyszłam trzasbelam dzwiami od sypialni i powiedziałam żeby spieprzal wrrrrrr jakby nie wiedział że teraz nie można mnie denerwować

Jak poród się nie posuwa do przodu to jest naprawdę męczące i nie ma co przeciągać. Ja miałam naprawdę szybko postępujący poród - w sumie od odejścia wód niecałe 7 godzin do momentu zobaczenia córci - a i tak w fazie parcia już byłam wykończona.
ja bylam wykonczona samym lezeniem pod kfoplowka 12 h gdzie skurcze zanikaly :)

Kurczę to Ciebie wymeczyli....ja syna rodziłam naturalnie ale byłam młoda i głupia i nie przygotowana do porodu :p ale gorzej wspominam zszywanie (15-16szwów) niż sam poród... dreszcze na sama myśl mam :szok: teraz pewnie cc z racji przepuklin na kregoslupie ale też się boję bo nie wiem Co mnie czeka po wybudzeniu, podobno bardzo boli ???
dobrze ze w czas zrobili Ci cc i nie meczyli dłużej w wywolywaniem na siłę porodu naturalnego. Zdrówka życzę bo szczęście już masz blisko :yes:
jak fla mnie bol po cc jest bardziej do zniesienia niz przy sn. to tez zalezy na jakis lekarzy sie trafi , ja mialam super anadtezjologa wkluc nawrt nie czulam , choc trzeslam sie jak osika , znieczulonz bylam od piersi w dol. po od raxu mi powiedzieli zeby glowy nie podnosic (ale i tak kilka razy mi sie zdarzylo) i jak tylko bede moglz sie ruszac to zeby to robic wiec jak puszczalo znieczulenie to ja juz naoinalam miesnie probowalam nimi poruszac , bujac sie na boki i na nastepny dzien wstalam bez problemu. wiadomo ze boli ale to dpojrzysz na swoj skarbek i przechodzi :)

jak jest z ta megoda laktatorem 7,5,3 ? jak dlugo stymjlowac piers najpierw? maly za duzo stracil i moje jutrzejsze wyjscie jest pod xnakiem zapytania :( a przdciez @Nina001 czeka na miejsce ;, musze wyjsc

reklama
Dziewczyny witajcie dzisiaj apogeum ja się pytam M spokojnie a ten któryś raz z rzędu na moje któreś pytanie z krzykiem wiem rzucilam garnkiem wyszłam trzasbelam dzwiami od sypialni i powiedziałam żeby spieprzal wrrrrrr jakby nie wiedział że teraz nie można mnie denerwować
Widze, że huśtawka nastrojów dopadła Twojego M a nie Ciebie...

Do góry