reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bobisia a myslisz ze w sklepach to skad maja? Popatrz na metki to sieciowki itd wszystko chiny i jest coeaz gorzej. Dobrze wiem bo tesciowa siedzi w temacie wiec chiny zalewaja rynek odziezowy coraz bardziej
Tak większość z Chin, ale te produkty zostały dopuszczone do sprzedaży na europejskim rynku, a ali to chiński portal aukcyjny nie podlegający żadnej europejskiej kontroli. Już pisałam na ten temat i uważam, że bez sensu się powtarzać. Jest mnóstwo artykułów o tym np tutaj i jak ktoś jest zainteresowany może sobie poczytać Link do: Zakupy w Chinach są niebezpieczne? - Drawsko Pomorskie - informacje, wydarzenia, nowości Wiem, że każda matka chce najlepiej dla swojego dziecka i na tym zakończymy ten temat, bo to zaczyna być śmieszne.

reklama
Tak większość z Chin, ale te produkty zostały dopuszczone do sprzedaży na europejskim rynku, a ali to chiński portal aukcyjny nie podlegający żadnej europejskiej kontroli. Już pisałam na ten temat i uważam, że bez sensu się powtarzać. Jest mnóstwo artykułów o tym np tutaj i jak ktoś jest zainteresowany może sobie poczytać Link do: Zakupy w Chinach są niebezpieczne? - Drawsko Pomorskie - informacje, wydarzenia, nowości Wiem, że każda matka chce najlepiej dla swojego dziecka i na tym zakończymy ten temat, bo to zaczyna być śmieszne.
Akurat nie zgodzę się z pewnymi aspektami w tym artykule. Jak dla mnie jest stronniczy i ktoś nie za bardzo się przyłożył aby sprawdzić pewne rzeczy. Ale masz rację, czas skończyć temat bo znowu robi się nieprzyjemnie. Jedne kupują z Chin, drugie nie i tyle w temacie.

Dziewczyny witajcie dzisiaj apogeum ja się pytam M spokojnie a ten któryś raz z rzędu na moje któreś pytanie z krzykiem wiem rzucilam garnkiem wyszłam trzasbelam dzwiami od sypialni i powiedziałam żeby spieprzal wrrrrrr jakby nie wiedział że teraz nie można mnie denerwować

Jak poród się nie posuwa do przodu to jest naprawdę męczące i nie ma co przeciągać. Ja miałam naprawdę szybko postępujący poród - w sumie od odejścia wód niecałe 7 godzin do momentu zobaczenia córci - a i tak w fazie parcia już byłam wykończona.
ja bylam wykonczona samym lezeniem pod kfoplowka 12 h gdzie skurcze zanikaly :)

Kurczę to Ciebie wymeczyli....ja syna rodziłam naturalnie ale byłam młoda i głupia i nie przygotowana do porodu :p ale gorzej wspominam zszywanie (15-16szwów) niż sam poród... dreszcze na sama myśl mam :szok: teraz pewnie cc z racji przepuklin na kregoslupie ale też się boję bo nie wiem Co mnie czeka po wybudzeniu, podobno bardzo boli ???
dobrze ze w czas zrobili Ci cc i nie meczyli dłużej w wywolywaniem na siłę porodu naturalnego. Zdrówka życzę bo szczęście już masz blisko :yes:
jak fla mnie bol po cc jest bardziej do zniesienia niz przy sn. to tez zalezy na jakis lekarzy sie trafi , ja mialam super anadtezjologa wkluc nawrt nie czulam , choc trzeslam sie jak osika , znieczulonz bylam od piersi w dol. po od raxu mi powiedzieli zeby glowy nie podnosic (ale i tak kilka razy mi sie zdarzylo) i jak tylko bede moglz sie ruszac to zeby to robic wiec jak puszczalo znieczulenie to ja juz naoinalam miesnie probowalam nimi poruszac , bujac sie na boki i na nastepny dzien wstalam bez problemu. wiadomo ze boli ale to dpojrzysz na swoj skarbek i przechodzi :)

jak jest z ta megoda laktatorem 7,5,3 ? jak dlugo stymjlowac piers najpierw? maly za duzo stracil i moje jutrzejsze wyjscie jest pod xnakiem zapytania :( a przdciez @Nina001 czeka na miejsce ;, musze wyjsc

reklama
Dziewczyny witajcie dzisiaj apogeum ja się pytam M spokojnie a ten któryś raz z rzędu na moje któreś pytanie z krzykiem wiem rzucilam garnkiem wyszłam trzasbelam dzwiami od sypialni i powiedziałam żeby spieprzal wrrrrrr jakby nie wiedział że teraz nie można mnie denerwować
Widze, że huśtawka nastrojów dopadła Twojego M a nie Ciebie...

Do góry