gooossia17
Fanka BB :)
To teraz żeby wytrzymac cierpliwie do 27.04Zobacz załącznik 848244Zobacz załącznik 848245
No czyli spokojnie czekać na wizytę i na serduszko! [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz żeby wytrzymac cierpliwie do 27.04Zobacz załącznik 848244Zobacz załącznik 848245
@jasani to i ja poproszę o wpisanie 27.04. wizyta u gin.prowadzącego
My już po wizycie, szyjka w porządku, na następnej wizycie GBS. Poprosiłam o jakiś środek na uspokojenie na wypadek pogrzebu, dostałam receptę na hydroxyzyne, ale postaram się aby nie była potrzebna.Piekna historia Kciuki za wizyte, daj od razu znac jak sie ma Bianka
@ajka89 kciuki zacisniete, czekamy na dobre informacje
Co u Ciebie słychać? Jak maleństwo? Który to już tydzień? Widzę, ze nie ma daty porodu w kalendarzu! Jak się czujesz?
Dzięki, że pytasz . Ja czytam wszystkie posty, oceniam wpisy, ale rzadko się udzielam (raczej korzystam z Waszych rad i doświadczeń).
U mnie już 26tc, będzie chłopiec, termin na 2 sierpnia. Czuję się całkiem dobrze i powoli zacznę się rozglądać za wyprawka (bo nic nie mam jeszcze .
Dziewczyny bylam dzis na kontroli po amniopunkcji. Balam sie strasznie bo plamilam po zabiegu a wiecie jak jest... Serduszko ladnie bilo i wszystko ok. No i bedzie chlopak
Dziewczyny bylam dzis na kontroli po amniopunkcji. Balam sie strasznie bo plamilam po zabiegu a wiecie jak jest... Serduszko ladnie bilo i wszystko ok. No i bedzie chlopak
No to sporo tego. U mnie mam zabrać tylko rzeczy dla siebie czyli kosmetyki i koszulę. Dla dziecka ubranko na wyjście. Resztę zapewnia szpital. Czyli zapakuje się w sumie w reklamówkęA ja dzisiaj miałam konsultację anestezjologiczna w szpitalu, w którym będę rodzić. Pierwsza wizyta za którą nie musiałam płacić [emoji16] fajnie W końcu ogarnęłam to pakowanie torby do porodu. Ostatecznie wyszły mi dwie torby, ale nie za duże. A to tylko rzeczy z listy jaką podał szpital... Nie licząc jednej koszuli, bo wzięłam 3 zamiast 2 [emoji12]