reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Piekna historia :) Kciuki za wizyte, daj od razu znac jak sie ma Bianka ;) ✊❤️
@ajka89 kciuki zacisniete, czekamy na dobre informacje :) ✊❤️
My już po wizycie, szyjka w porządku, na następnej wizycie GBS. Poprosiłam o jakiś środek na uspokojenie na wypadek pogrzebu, dostałam receptę na hydroxyzyne, ale postaram się aby nie była potrzebna.
Na razie 13 kg na plusie, przez ponad 8 tygodni przytyłam 2,5 kg, więc chyba nie tak źle.
Kolejna wizyta 10.05

Co u Ciebie słychać? Jak maleństwo? Który to już tydzień? Widzę, ze nie ma daty porodu w kalendarzu! Jak się czujesz?

Dzięki, że pytasz :). Ja czytam wszystkie posty, oceniam wpisy, ale rzadko się udzielam (raczej korzystam z Waszych rad i doświadczeń).
U mnie już 26tc, będzie chłopiec, termin na 2 sierpnia. Czuję się całkiem dobrze i powoli zacznę się rozglądać za wyprawka (bo nic nie mam jeszcze ;).

Dzięki, że pytasz :). Ja czytam wszystkie posty, oceniam wpisy, ale rzadko się udzielam (raczej korzystam z Waszych rad i doświadczeń).
U mnie już 26tc, będzie chłopiec, termin na 2 sierpnia. Czuję się całkiem dobrze i powoli zacznę się rozglądać za wyprawka (bo nic nie mam jeszcze ;).

Ooo super! Gratuluje! Powiem Tobie, ze zacznij już kompletować. Bo dzisiaj jest u mnie tak ciepło, ze nie jestem w stanie nic zrobić. Zostało mi pare rzeczy do wyprasowania, ale ręce i stopy o trochę spuchły i moczę nogi w chłodnej wodzie to mi ulgę przynosi. Generalnie dzisiaj do niczego się nie nadaje. [emoji4]

Dziewczyny bylam dzis na kontroli po amniopunkcji. Balam sie strasznie bo plamilam po zabiegu a wiecie jak jest... Serduszko ladnie bilo i wszystko ok. No i bedzie chlopak :)

Gratuluje i bardzo się cieszę, ze ok! Trzymam kciuki a wyniki amnio cały czas [emoji1307][emoji8][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ja też juz po wizycie. Bianka waży 1942 g, więc zapowiada się spora klucha przy porodzie. Na ostatniej wizycie trochę mi łożysko zjechało na dół, ale teraz już jest na górze, więc ok. Wody płodowe też w normie. I chyba modelka nam się zapowiada bo ponoć ma strasznie długie nogi :)

reklama
A ja dzisiaj miałam konsultację anestezjologiczna w szpitalu, w którym będę rodzić. Pierwsza wizyta za którą nie musiałam płacić [emoji16] fajnie :D W końcu ogarnęłam to pakowanie torby do porodu. Ostatecznie wyszły mi dwie torby, ale nie za duże. A to tylko rzeczy z listy jaką podał szpital... Nie licząc jednej koszuli, bo wzięłam 3 zamiast 2 [emoji12]
No to sporo tego. U mnie mam zabrać tylko rzeczy dla siebie czyli kosmetyki i koszulę. Dla dziecka ubranko na wyjście. Resztę zapewnia szpital. Czyli zapakuje się w sumie w reklamówkę :biggrin2:

Do góry