reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

W moim szpitalu też pokoje do porodu są jednoosobowe. Nie wiem jak w innych szpitalach, ale chyba już w większości szpitali tak jest. Dziwnie tak rodzić z innymi kobietami na tej samej sali [emoji12]

Dziewczyny czy Wasi mężowie będą przy porodzie? Mój chce być.

Mój będzie, bo chce. A może wejść na sale operacyjna? Bo wiem, ze nie każdy szpital pozwala. [emoji17]

reklama
Ooo super! Gratuluje! Powiem Tobie, ze zacznij już kompletować. Bo dzisiaj jest u mnie tak ciepło, ze nie jestem w stanie nic zrobić. Zostało mi pare rzeczy do wyprasowania, ale ręce i stopy o trochę spuchły i moczę nogi w chłodnej wodzie to mi ulgę przynosi. Generalnie dzisiaj do niczego się nie nadaje. [emoji4]

Oj to długo czekasz z wyprawką. Tak jak pisze @gooossia17 lepiej zacznij bo potem będzie tylko gorzej. A jak zaczną sie upały to już w ogóle.

No wiem, wiem właśnie. Dlatego podczytuje co Wy kupujecie i na początku maja wybieram się na zakupy :).

Tylko wiesz ja radzę w Polsce [emoji12] ale jednak ubranka dla dziecka wolałabym mieć swoje .
No pewnie, ja i tak też wezmę swoje. Zresztą w Danii jak nie ma komplikacji po porodzie to wypisują po minimum 2 h. A, że to moje pierwsze dziecko to chcę zostać dłużej i wyjde dopiero po 3 dniach.

reklama
No pewnie, ja i tak też wezmę swoje. Zresztą w Danii jak nie ma komplikacji po porodzie to wypisują po minimum 2 h. A, że to moje pierwsze dziecko to chcę zostać dłużej i wyjde dopiero po 3 dniach.
No to szybciutko. U nas po cc też chyba trzymają łącznie 3 dni. Moja mama mówiła, że kiedyś po cc leżało się tydzień.

Do góry