reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja się nad tym zastanawiam i jeszcze M nie mówiłam, ale chyba musze mu zasugerować aby o tym pomyślał.
Tylko ja nie bardzo rozumiem jeszcze o co w tym chodzi... tzn że auto musi mieć taką opcję w wyposażeniu isofix?? Na czym to polega?
To są takie jakby otwory w siedzeniach, w które wpina się bazę od fotelika. Chyba większość samochód to ma.
A mi na zaparcia pomaga kawa z mlekiem na czczo, ale w ciąży nie piję i jest jak jest :p

reklama
My właśnie mamy rodzinnego suva i tylko do szczęścia była nam potrzebna dzidzia ❤
Każdy mówił po co wam taki duży samochód.. :p to teraz już nie ma pytań :D
Ciekawe czy my mamy tego isofixa :D

My właśnie mamy rodzinnego suva i tylko do szczęścia była nam potrzebna dzidzia ❤
Każdy mówił po co wam taki duży samochód.. :p to teraz już nie ma pytań :D
Ciekawe czy my mamy tego isofixa :D
Mi sie właśnie bardziej podobają suvy od kombi :) A z zakupem nowego auta tak bardzo się nie spieszymy, bo nasz "stary" jeszcze na gwarancji ostatni rok. W każdym razie prawdopodobnie jeszcze w tym roku trzeba będzie wymienić na większy, bo w nasz stary ledwo wózek wejdzie a co dopiero jakieś bagaże gdy gdzieś będziemy chcieli wyjechać :p

A ja się nad tym zastanawiam i jeszcze M nie mówiłam, ale chyba musze mu zasugerować aby o tym pomyślał.
Tylko ja nie bardzo rozumiem jeszcze o co w tym chodzi... tzn że auto musi mieć taką opcję w wyposażeniu isofix?? Na czym to polega?
Tak, przeważnie na siedzeniach tylnych jest taka zaszewka i na niej pisze isofix. A jak nie to możesz sobie sprawdzić do jakiego modelu auta pasuje dana baza[emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi sie właśnie bardziej podobają suvy od kombi :) A z zakupem nowego auta tak bardzo się nie spieszymy, bo nasz "stary" jeszcze na gwarancji ostatni rok. W każdym razie prawdopodobnie jeszcze w tym roku trzeba będzie wymienić na większy, bo w nasz stary ledwo wózek wejdzie a co dopiero jakieś bagaże gdy gdzieś będziemy chcieli wyjechać :p
No mi właśnie też :D my mamy volvo xc90 i jest naprawdę duuuuuzy :) W bagażniku można rozłożyć 2 dodatkowe siedzenia i jest na 7 osób ale teraz wózek tam będzie jeździł więc nie będzie potrzeby :D tyle też, że suvy duża pala... trzeba lac i lac :D ale nie ma to jak suv :D

No mi właśnie też :D my mamy volvo xc90 i jest naprawdę duuuuuzy :) W bagażniku można rozłożyć 2 dodatkowe siedzenia i jest na 7 osób ale teraz wózek tam będzie jeździł więc nie będzie potrzeby :D tyle też, że suvy duża pala... trzeba lac i lac :D ale nie ma to jak suv :D
Prawda :D To samo mówi mój M aby mnie zniechęcić :D

Prawda :D To samo mówi mój M aby mnie zniechęcić :D
To się nie daj :laugh2: mój też chciał wymienić na audi w kombi ale jak wrzasnelam to odrazu mu się odwidzialo :laugh2: tyle , że z mężem mamy " ciężka nogę " do jazdy ale tłumaczę mu , że jak będzie dzidzi to nie będziemy tak szybko jeździć i mniejsze spalanie będzie :D

Czasem powracają ale nie ma tragedii ( obecenie 31tc). Zawsze mam pod ręką syrop;)
Przepraszam, ze tak dopytuje, ale wypiłam 15 ml przed obiadem. Po obiedzie od razu się załatwiłam, ale stolec był luzny a teraz mam wzdęcia. Prapradziadka, ze poruszam takie gowniane sprawy, ale czy to tak ma być? Lekarz mi mówił, ze nie mogę mieć biegunki i teraz nie wiem.

reklama
Przepraszam, ze tak dopytuje, ale wypiłam 15 ml przed obiadem. Po obiedzie od razu się załatwiłam, ale stolec był luzny a teraz mam wzdęcia. Prapradziadka, ze poruszam takie gowniane sprawy, ale czy to tak ma być? Lekarz mi mówił, ze nie mogę mieć biegunki i teraz nie wiem.
Hmm...skoro masz luźne stolce to ile dni wcześniej się nie wypróżniałaś skoro mówisz o zaparciu?
Po 15ml nic Tobie nie będzie, ten syrop aż tak szybko nie działa;)

Do góry