reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane wczoraj wstałam z mega bólem kręgosłupa, dziś był mniejszy ale teraz mi coś "weszło" po prawej stronie no i nawet ciężko mi się oddycha i boli jak oddycham.. pytanie: czy mogę wysmarować plecy czymś rozgrzewającym? Mam w domu amol i vicks ...
Mnie często mąż smaruje amolem,bo kręgosłup i żebra bolą..

reklama
Już umówiona ? mi powiedzieli jak dzwoniłam że w 38 tyg trzeba się umawiać ,ale zadzwonię jutro do tego szpitala jeszcze raz i porozmawiam z położną bo ty miałaś tydzień po mnie termin. Az sama jestem ciekawa
Mnie mój lekarz prowadzący umówił bo wtedy ma dyżur a chce żeby to on robił cc

Ja już po wizycie
Mała waży 2350 gram i mam wstępnie termin cc na 19 marca czyli w 38 tygodniu.
Mała dalej ułożona miednicowo i już raczej tak zostanie.
Nie mogę się doczekać. Zostalo trzy i pół tygodnia
Ale super, zazdroszczę, że już prawie na finiszu jesteś. Wszystko już masz gotowe dla Matyldy?

Ja już po wizycie
Wow meg ale wiadomosci! Moze sie jeszcze obroci. U mojej siostry dziecko sie obracalo do konca, w 39tyg obrocila sie glowka w dol ale przenosila i mala znowu fikla glowka w gore wiec cc robili

Ja już po wizycie

Super! Duża już dziewczynka :) i dosłownie chwile po mnie będziesz się cieszyła maleństwem! Także ciesz się brzuszkiem :):)

Powiedzcie mi bo juz jestem cala glupia od tego czytania... czym przykrywacie lub w co wkladacie dziecko do spania?
Chcialam rozek ale teraz czytam ze nie jest polecany do spania! Ze krepuje nozki co ma wplyw niekorzystny na bioderka. Ale ze niby w dzien mozna w nim dziecko nosic bo wygodnie a pozniej uzywac jako kolderki albo maty. Jezeli sie zdecydowac to czy lepiej caly bawelniany czy z jednej strony minky? Nie bedzie za cieply?
Mam jeden otulacz ktory dostalam i mam spiworek. Na szkole rodzenia polozna nam mowila zeby przykrywac kocykiem i dawac kocyk pod materac zeby dziecko sie nie nakrylo. Ale sama juz nie wiem co kupic...

Powiedzcie mi bo juz jestem cala glupia od tego czytania... czym przykrywacie lub w co wkladacie dziecko do spania?
Chcialam rozek ale teraz czytam ze nie jest polecany do spania! Ze krepuje nozki co ma wplyw niekorzystny na bioderka. Ale ze niby w dzien mozna w nim dziecko nosic bo wygodnie a pozniej uzywac jako kolderki albo maty. Jezeli sie zdecydowac to czy lepiej caly bawelniany czy z jednej strony minky? Nie bedzie za cieply?
Mam jeden otulacz ktory dostalam i mam spiworek. Na szkole rodzenia polozna nam mowila zeby przykrywac kocykiem i dawac kocyk pod materac zeby dziecko sie nie nakrylo. Ale sama juz nie wiem co kupic...
Ja mam śpiworek, otulacz bambusowy, dwa rożki i dzisiaj zamówiłam woombie. Zobaczymy co się sprawdzi. Mam też dwa kocyki, ale to do wózka a nie do spania.

reklama
Mnie mój lekarz prowadzący umówił bo wtedy ma dyżur a chce żeby to on robił cc
Ok, nom ja rodzę w innym mieście w szpitalu tam gdzie #Ropuszka666, nie u siebie w mieście mój gin pracuję jeszcze całkiem w innym. Ale tak z ciekawości zadzownię i się zapytam jeszcze raz a u ciebie jaki powód do cc bo u mnie mój mówi ze to ciąża z in vitro i dlatego da mi skierowanie.

Do góry