reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja się nad tym zastanawiam i jeszcze M nie mówiłam, ale chyba musze mu zasugerować aby o tym pomyślał.
Tylko ja nie bardzo rozumiem jeszcze o co w tym chodzi... tzn że auto musi mieć taką opcję w wyposażeniu isofix?? Na czym to polega?
To są takie jakby otwory w siedzeniach, w które wpina się bazę od fotelika. Chyba większość samochód to ma.
A mi na zaparcia pomaga kawa z mlekiem na czczo, ale w ciąży nie piję i jest jak jest :p

reklama
My właśnie mamy rodzinnego suva i tylko do szczęścia była nam potrzebna dzidzia ❤
Każdy mówił po co wam taki duży samochód.. :p to teraz już nie ma pytań :D
Ciekawe czy my mamy tego isofixa :D

My właśnie mamy rodzinnego suva i tylko do szczęścia była nam potrzebna dzidzia ❤
Każdy mówił po co wam taki duży samochód.. :p to teraz już nie ma pytań :D
Ciekawe czy my mamy tego isofixa :D
Mi sie właśnie bardziej podobają suvy od kombi :) A z zakupem nowego auta tak bardzo się nie spieszymy, bo nasz "stary" jeszcze na gwarancji ostatni rok. W każdym razie prawdopodobnie jeszcze w tym roku trzeba będzie wymienić na większy, bo w nasz stary ledwo wózek wejdzie a co dopiero jakieś bagaże gdy gdzieś będziemy chcieli wyjechać :p

A ja się nad tym zastanawiam i jeszcze M nie mówiłam, ale chyba musze mu zasugerować aby o tym pomyślał.
Tylko ja nie bardzo rozumiem jeszcze o co w tym chodzi... tzn że auto musi mieć taką opcję w wyposażeniu isofix?? Na czym to polega?
Tak, przeważnie na siedzeniach tylnych jest taka zaszewka i na niej pisze isofix. A jak nie to możesz sobie sprawdzić do jakiego modelu auta pasuje dana baza[emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi sie właśnie bardziej podobają suvy od kombi :) A z zakupem nowego auta tak bardzo się nie spieszymy, bo nasz "stary" jeszcze na gwarancji ostatni rok. W każdym razie prawdopodobnie jeszcze w tym roku trzeba będzie wymienić na większy, bo w nasz stary ledwo wózek wejdzie a co dopiero jakieś bagaże gdy gdzieś będziemy chcieli wyjechać :p
No mi właśnie też :D my mamy volvo xc90 i jest naprawdę duuuuuzy :) W bagażniku można rozłożyć 2 dodatkowe siedzenia i jest na 7 osób ale teraz wózek tam będzie jeździł więc nie będzie potrzeby :D tyle też, że suvy duża pala... trzeba lac i lac :D ale nie ma to jak suv :D

No mi właśnie też :D my mamy volvo xc90 i jest naprawdę duuuuuzy :) W bagażniku można rozłożyć 2 dodatkowe siedzenia i jest na 7 osób ale teraz wózek tam będzie jeździł więc nie będzie potrzeby :D tyle też, że suvy duża pala... trzeba lac i lac :D ale nie ma to jak suv :D
Prawda :D To samo mówi mój M aby mnie zniechęcić :D

Prawda :D To samo mówi mój M aby mnie zniechęcić :D
To się nie daj :laugh2: mój też chciał wymienić na audi w kombi ale jak wrzasnelam to odrazu mu się odwidzialo :laugh2: tyle , że z mężem mamy " ciężka nogę " do jazdy ale tłumaczę mu , że jak będzie dzidzi to nie będziemy tak szybko jeździć i mniejsze spalanie będzie :D

Czasem powracają ale nie ma tragedii ( obecenie 31tc). Zawsze mam pod ręką syrop;)
Przepraszam, ze tak dopytuje, ale wypiłam 15 ml przed obiadem. Po obiedzie od razu się załatwiłam, ale stolec był luzny a teraz mam wzdęcia. Prapradziadka, ze poruszam takie gowniane sprawy, ale czy to tak ma być? Lekarz mi mówił, ze nie mogę mieć biegunki i teraz nie wiem.

reklama
Przepraszam, ze tak dopytuje, ale wypiłam 15 ml przed obiadem. Po obiedzie od razu się załatwiłam, ale stolec był luzny a teraz mam wzdęcia. Prapradziadka, ze poruszam takie gowniane sprawy, ale czy to tak ma być? Lekarz mi mówił, ze nie mogę mieć biegunki i teraz nie wiem.
Hmm...skoro masz luźne stolce to ile dni wcześniej się nie wypróżniałaś skoro mówisz o zaparciu?
Po 15ml nic Tobie nie będzie, ten syrop aż tak szybko nie działa;)

Do góry