walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Aby Ci szybko pomógł i żebyś mogła troszkę odetchnąć :-)Właśnie wróciłam z apteki, po konsultacji z lekarzem, tez kupiłam ten syrop.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aby Ci szybko pomógł i żebyś mogła troszkę odetchnąć :-)Właśnie wróciłam z apteki, po konsultacji z lekarzem, tez kupiłam ten syrop.
Wchodzisz na stronę roana i tam wpisujesz miejscowość i masz sklepy które sprzedają możesz zadzwonić do takiego sklepu zapytać o modelWłaśnie i te roan esso mi się podobają i to właśnie Ty mi o nich pisałaś patrzylam Twoj na necie..piekny !!
A można gdzieś na żywo zobaczyć w Warszawie ? Anexa gdzieś można miałam zapisany adres ale nie wiem gdzie
Dlatego pisze , że narazie mam parcie na Anexa bo muszę na żywo zobaczyć koleżanka ma i chwali Ale to wiadomo samemu trzeba sprawdzić na żywo jak zaczęliśmy leczenie to od tamtej pory w Anexie się zakochałam ale ja mam sto odmian na minutę jak na żywo zobaczę
Gdzie w Warszawie można obejrzeć fajne wózki na żywo ??
No u nas też tylko kombi wchodzi w grę. Jak jeździmy do Polski to cały bagażnik mamy wypchany. A jak dojdzie do tego wózek to już w ogóle...U nas też ciąża przyśpieszyła decyzje o zmianie auta - tylko, że na kombi
Koniecznie pokaż nam fotelik jak uda Wam się już dziś zakupić.
Wózek ładny, ale jedno czego mi w nim brakuje to amortyzatorów na ramie.Widze ze kolejna posiadaczka wozka roan - u mnie przy pierwszych miesiacach poszukiwac wogole go nie widzialam i nagle po prostu wyskoczyl z nikad[emoji23]
I ciesze sie bo uwazam ze jest mega solidny i bardzo ladny no i ma wszystkie funkcje na jakie zwracalam uwage - az nie wierze ze nie ma sie do czego przyczepic[emoji6]
Ja teraz będe patrzeć na to przede wszystkimI my też auta zaczęliśmy szukać po wizycie serduszkowej[emoji1] i też kombi no i na isofix patrzelismy
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadziejeAby Ci szybko pomógł i żebyś mogła troszkę odetchnąć :-)
Podobno zamiast suszonych śliwek jest lepszy kompot z nich.Dziewczyny czy któraś z was ma lub miała zaparcia? Już momentami przestają działać na mnie wszystkie metody domowe jakie znam. Dzisiaj zjadłam mieszankę kefir, kiwi, śliwki suszone w całości i deserek z suszonych śliwek. Czy lekarze wamncos radzili?
A ja się nad tym zastanawiam i jeszcze M nie mówiłam, ale chyba musze mu zasugerować aby o tym pomyślał.I my też auta zaczęliśmy szukać po wizycie serduszkowej[emoji1] i też kombi no i na isofix patrzelismy
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom