reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właśnie i te roan esso mi się podobają i to właśnie Ty mi o nich pisałaś :) patrzylam Twoj na necie..piekny !!
A można gdzieś na żywo zobaczyć w Warszawie ? Anexa gdzieś można miałam zapisany adres ale nie wiem gdzie :p
Dlatego pisze , że narazie mam parcie na Anexa bo muszę na żywo zobaczyć :) koleżanka ma i chwali Ale to wiadomo samemu trzeba sprawdzić na żywo :) jak zaczęliśmy leczenie to od tamtej pory w Anexie się zakochałam :D ale ja mam sto odmian na minutę jak na żywo zobaczę :)

Gdzie w Warszawie można obejrzeć fajne wózki na żywo ?? :)
Wchodzisz na stronę roana i tam wpisujesz miejscowość i masz sklepy które sprzedają możesz zadzwonić do takiego sklepu zapytać o model

U nas też ciąża przyśpieszyła decyzje o zmianie auta - tylko, że na kombi :-D
Koniecznie pokaż nam fotelik jak uda Wam się już dziś zakupić.
No u nas też tylko kombi wchodzi w grę. Jak jeździmy do Polski to cały bagażnik mamy wypchany. A jak dojdzie do tego wózek to już w ogóle...

Ostatnia edycja:
I my też auta zaczęliśmy szukać po wizycie serduszkowej[emoji1] i też kombi no i na isofix patrzelismy

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze ze kolejna posiadaczka wozka roan - u mnie przy pierwszych miesiacach poszukiwac wogole go nie widzialam i nagle po prostu wyskoczyl z nikad[emoji23]
I ciesze sie bo uwazam ze jest mega solidny i bardzo ladny no i ma wszystkie funkcje na jakie zwracalam uwage - az nie wierze ze nie ma sie do czego przyczepic[emoji6]
Wózek ładny, ale jedno czego mi w nim brakuje to amortyzatorów na ramie.

Dziewczyny czy któraś z was ma lub miała zaparcia? Już momentami przestają działać na mnie wszystkie metody domowe jakie znam. Dzisiaj zjadłam mieszankę kefir, kiwi, śliwki suszone w całości i deserek z suszonych śliwek. Czy lekarze wamncos radzili?
Podobno zamiast suszonych śliwek jest lepszy kompot z nich.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

My też w niedługo będziemy wymieniać samochod na większy :D Pewnie będzie to jakieś kombi albo rodzinny suv :D A w następnej kolejności czeka nas zakup większego mieszkania, ewentualnie jakiś segment :p :D

reklama
I my też auta zaczęliśmy szukać po wizycie serduszkowej[emoji1] i też kombi no i na isofix patrzelismy

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja się nad tym zastanawiam i jeszcze M nie mówiłam, ale chyba musze mu zasugerować aby o tym pomyślał.
Tylko ja nie bardzo rozumiem jeszcze o co w tym chodzi... tzn że auto musi mieć taką opcję w wyposażeniu isofix?? Na czym to polega?

Do góry