reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Heheh dokładnie. Jedziemy dzisiaj po fotelik i oglądać nowe auto :) Coś z tych dwóch rzeczy na pewno dzisiaj kupimy. Z fotelika nie chcę rezygnować a auto i tak mieliśmy zmienić. Po prostu musieliśmy przyśpieszyć zakup.
U nas też ciąża przyśpieszyła decyzje o zmianie auta - tylko, że na kombi :-D
Koniecznie pokaż nam fotelik jak uda Wam się już dziś zakupić.

reklama
Narazie parcie mam na 2 wzory z Anexa ale cały czas patrzę polecane przez was wózki i już mam mętlik :D zobaczę na żywo to może mi coś wpadnie w oczko :D
Jak znajdziesz jakieś fajne miejsce z dużym wyborem wózków w Warszawie to zwróć proszę uwagę czy są tez bliźniacze i daj znać :-) Też muszę jeszcze pooglądać.

Widze ze kolejna posiadaczka wozka roan - u mnie przy pierwszych miesiacach poszukiwac wogole go nie widzialam i nagle po prostu wyskoczyl z nikad[emoji23]
I ciesze sie bo uwazam ze jest mega solidny i bardzo ladny no i ma wszystkie funkcje na jakie zwracalam uwage - az nie wierze ze nie ma sie do czego przyczepic[emoji6]
Właśnie... a jeszcze mówiłam do m że jadąc oglądać wózki kupimy zupełnie co innego niż mamy upatrzone :p i tak sie stalo. Zamówiluśmy 9.02 i jeszcze czekamy.

Nie nie, nie z Warszawy :) mieszkam ponad 100km za warszawa ale baaaardzo często jesteśmy w Wawie mam tam siostrę , znajomych i od mojego M rodzinę :) do tego jeździmy do lekarza do Wawy i nie zaszkodzi nam oglądać tam wózki bo u nas lipton jest :p :) W nasteony piatek mamy wizytę dopiero na 19 a i tak musimy jechac wczesniej to bysmy chcieli poogladac :D

EDIT : JA bym chciała pooglądać bo przecież mój ma na wszystko czas:laugh2:
Kolo Wawy tez sa bobowozki moze gdzies bys miala blisko

reklama
Do góry