reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Heheh dokładnie. Jedziemy dzisiaj po fotelik i oglądać nowe auto :) Coś z tych dwóch rzeczy na pewno dzisiaj kupimy. Z fotelika nie chcę rezygnować a auto i tak mieliśmy zmienić. Po prostu musieliśmy przyśpieszyć zakup.
U nas też ciąża przyśpieszyła decyzje o zmianie auta - tylko, że na kombi :-D
Koniecznie pokaż nam fotelik jak uda Wam się już dziś zakupić.

reklama
Narazie parcie mam na 2 wzory z Anexa ale cały czas patrzę polecane przez was wózki i już mam mętlik :D zobaczę na żywo to może mi coś wpadnie w oczko :D
Jak znajdziesz jakieś fajne miejsce z dużym wyborem wózków w Warszawie to zwróć proszę uwagę czy są tez bliźniacze i daj znać :-) Też muszę jeszcze pooglądać.

Widze ze kolejna posiadaczka wozka roan - u mnie przy pierwszych miesiacach poszukiwac wogole go nie widzialam i nagle po prostu wyskoczyl z nikad[emoji23]
I ciesze sie bo uwazam ze jest mega solidny i bardzo ladny no i ma wszystkie funkcje na jakie zwracalam uwage - az nie wierze ze nie ma sie do czego przyczepic[emoji6]
Właśnie... a jeszcze mówiłam do m że jadąc oglądać wózki kupimy zupełnie co innego niż mamy upatrzone :p i tak sie stalo. Zamówiluśmy 9.02 i jeszcze czekamy.

Nie nie, nie z Warszawy :) mieszkam ponad 100km za warszawa ale baaaardzo często jesteśmy w Wawie mam tam siostrę , znajomych i od mojego M rodzinę :) do tego jeździmy do lekarza do Wawy i nie zaszkodzi nam oglądać tam wózki bo u nas lipton jest :p :) W nasteony piatek mamy wizytę dopiero na 19 a i tak musimy jechac wczesniej to bysmy chcieli poogladac :D

EDIT : JA bym chciała pooglądać bo przecież mój ma na wszystko czas:laugh2:
Kolo Wawy tez sa bobowozki moze gdzies bys miala blisko

reklama
Do góry