Ewunka
Fanka BB :)
Jak się macie ?W 32 miałam trzecie prenatalne i ważyła wtedy 1700 równe .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak cycki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się macie ?W 32 miałam trzecie prenatalne i ważyła wtedy 1700 równe .
O bardzo fajne :-) czekam na fotkę po praniuDzisiaj odebrałam przesylkę z Wish. Bardzo fajny, milusi materiał. Gruba bawełna. Zobaczymy jak będzie wyglądać po praniu.
Zobacz załącznik 839348
Jaka ona jest słodka.Dopiero nie dawno rodziłaś a tu już taka duża dziewczynkaZobacz załącznik 839362 Dzień dobry Zobacz załącznik 839361i 10 minut później ulało nam się.
Dziewczyny ubranek jest potrzebne duża ha ha ha ha
Cudowne informację :-) cieszę się że wszystko dobrze :-)My już po USG 3 trymestru
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usg Wody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę
Co chwilę przypomina mi o sobie solidnymi kopniakami Uwielbiam tą małą istotkę
Jak się macie ?
Jak cycki
W 32 miałam trzecie prenatalne i ważyła wtedy 1700 równe .
podejrzewam że moja będzie bardzo podobna wagowo bo w 32 ważyła 1750 więc uzyskuje kilka Ubranek 50 na początekW 32 miałam trzecie prenatalne i ważyła wtedy 1700 równe .
Super. I oby tak do terminuMy już po USG 3 trymestru
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usg Wody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę
Ropuszko, zrobiłaś wszystko co mogłaś, świat się nie zawali od stosowania mleka modyfikowanegoMała przybiera na wadze, a to jest najważniejsze!Pokarmu w cyckach coraz mniej [emoji24] dokarmiam mm już od 08.02 bo była niedowaga ale odkąd je mm rośnie w oczach [emoji33][emoji33][emoji33]już się pogodziłam z tym faktem ze za chwile będzie już tylko mm ale było ciężko . Dziś dała czadu od 1 do 7 rano nie spała i tylko sie tulić chciała . Matka ledwo na oczy patrzy [emoji31]
Super i coraz bliżej spotkania z córeczka [emoji4]My już po USG 3 trymestru