reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jak się macie ?
Jak cycki :D

Pokarmu w cyckach coraz mniej [emoji24] dokarmiam mm już od 08.02 bo była niedowaga ale odkąd je mm rośnie w oczach [emoji33][emoji33][emoji33]już się pogodziłam z tym faktem ze za chwile będzie już tylko mm ale było ciężko . Dziś dała czadu od 1 do 7 rano nie spała i tylko sie tulić chciała . Matka ledwo na oczy patrzy [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My już po USG 3 trymestru:)
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usg:D Wody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę;)
Co chwilę przypomina mi o sobie solidnymi kopniakami:):):) Uwielbiam tą małą istotkę:)
Super. I oby tak do terminu :)

Pokarmu w cyckach coraz mniej [emoji24] dokarmiam mm już od 08.02 bo była niedowaga ale odkąd je mm rośnie w oczach [emoji33][emoji33][emoji33]już się pogodziłam z tym faktem ze za chwile będzie już tylko mm ale było ciężko . Dziś dała czadu od 1 do 7 rano nie spała i tylko sie tulić chciała . Matka ledwo na oczy patrzy [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszko, zrobiłaś wszystko co mogłaś, świat się nie zawali od stosowania mleka modyfikowanego:)Mała przybiera na wadze, a to jest najważniejsze! :)
Jak Twoja cukrzyca?

reklama
My już po USG 3 trymestru:)
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usg:D Wody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę;)
Co chwilę przypomina mi o sobie solidnymi kopniakami:):):) Uwielbiam tą małą istotkę:)
Super i coraz bliżej spotkania z córeczka [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry