reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jak się macie ?
Jak cycki :D

Pokarmu w cyckach coraz mniej [emoji24] dokarmiam mm już od 08.02 bo była niedowaga ale odkąd je mm rośnie w oczach [emoji33][emoji33][emoji33]już się pogodziłam z tym faktem ze za chwile będzie już tylko mm ale było ciężko . Dziś dała czadu od 1 do 7 rano nie spała i tylko sie tulić chciała . Matka ledwo na oczy patrzy [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My już po USG 3 trymestru:)
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usg:D Wody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę;)
Co chwilę przypomina mi o sobie solidnymi kopniakami:):):) Uwielbiam tą małą istotkę:)
Super. I oby tak do terminu :)

Pokarmu w cyckach coraz mniej [emoji24] dokarmiam mm już od 08.02 bo była niedowaga ale odkąd je mm rośnie w oczach [emoji33][emoji33][emoji33]już się pogodziłam z tym faktem ze za chwile będzie już tylko mm ale było ciężko . Dziś dała czadu od 1 do 7 rano nie spała i tylko sie tulić chciała . Matka ledwo na oczy patrzy [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszko, zrobiłaś wszystko co mogłaś, świat się nie zawali od stosowania mleka modyfikowanego:)Mała przybiera na wadze, a to jest najważniejsze! :)
Jak Twoja cukrzyca?

reklama
My już po USG 3 trymestru:)
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usg:D Wody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę;)
Co chwilę przypomina mi o sobie solidnymi kopniakami:):):) Uwielbiam tą małą istotkę:)
Super i coraz bliżej spotkania z córeczka [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry