reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale to myslicie, że dla kobiet w ciazy jest groźne ? Nie wiem co robic... narazienikt mnie nie chce przyjac
Jak to nikt nie chce przyjąć? Wydaje mi się, że to nie jest groźne. A może poprostu zrobił się jakiś stan zapalny, bo np. jakieś zanieczyszczenia dostały się do oka. Jeśli to Cię niepokoi idź do lekarza. Będziesz spokojniejsza. Ja też ostatnio nakręciłam się, bo mam małe znamię na piersi i wydawało mi się, że coś z nim zaczęło się dziać w trakcie ciąży. Poszłam do mojej dermatolog i wszystko dobrze :) Cieszę się, że to skonsultowalam, bo jestem spokojnispokojniejsza, a tak tylko bym myślała niepotrzebnie...

Dzisiaj odebrałam przesylkę z Wish. Bardzo fajny, milusi materiał. Gruba bawełna. Zobaczymy jak będzie wyglądać po praniu.
20180216_110738.jpg

Załączniki

• 20180216_110738.jpg
    20180216_110738.jpg
    683,3 KB · Wyświetleń: 146
A ja od kilku dni chodze jak zombi :sad: w nocy spac nie moge, budze się i kręce z boku na bok. Zgaga mnie dobija szczególnie w nocy jak nie rzygałam w I trymestrze to chyba zaczne w III. W dzień też jestem do niczego tylko bym spała. Dobrze, że dziś mAm kosmetyczke bo chyba nie zwlekłabym się z łóżka. Sory dziewczyny za smęty :hmm: P.S. Ja się pytam gdzue ta wiosna?!

A ja od kilku dni chodze jak zombi :sad: w nocy spac nie moge, budze się i kręce z boku na bok. Zgaga mnie dobija szczególnie w nocy jak nie rzygałam w I trymestrze to chyba zaczne w III. W dzień też jestem do niczego tylko bym spała. Dobrze, że dziś mAm kosmetyczke bo chyba nie zwlekłabym się z łóżka. Sory dziewczyny za smęty :hmm: P.S. Ja się pytam gdzue ta wiosna?!
Hehe ja też pytam gdzie ta wiosna :D u mnie za oknem pada śnieg... W radiu mówili, że pod koniec lutego ma być -20... A ja już mierzyłam kurtkę wiosenną i cieszyłam się, że się mieszcze :D Też ostatnio tylko bym spała. Chyba tak ma być :)

Cóż, u mnie był wczoraj taki dzień. Tyle, że ja czułam się słabo i głowa bolała. Właściwie z kanapy wstawałam tylko po jedzenie
emoji38.png

Do wiosny to chyba jeszcze daleko. U nas pada aktualnie śnieg.

reklama
Do góry