meg86
Fanka BB :)
@Ropuszka666 ile twoja Sara ważyła w 32 tyg lub 34 pamiętasz może ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to nikt nie chce przyjąć? Wydaje mi się, że to nie jest groźne. A może poprostu zrobił się jakiś stan zapalny, bo np. jakieś zanieczyszczenia dostały się do oka. Jeśli to Cię niepokoi idź do lekarza. Będziesz spokojniejsza. Ja też ostatnio nakręciłam się, bo mam małe znamię na piersi i wydawało mi się, że coś z nim zaczęło się dziać w trakcie ciąży. Poszłam do mojej dermatolog i wszystko dobrze Cieszę się, że to skonsultowalam, bo jestem spokojnispokojniejsza, a tak tylko bym myślała niepotrzebnie...Ale to myslicie, że dla kobiet w ciazy jest groźne ? Nie wiem co robic... narazienikt mnie nie chce przyjac
Hehe ja też pytam gdzie ta wiosna u mnie za oknem pada śnieg... W radiu mówili, że pod koniec lutego ma być -20... A ja już mierzyłam kurtkę wiosenną i cieszyłam się, że się mieszcze Też ostatnio tylko bym spała. Chyba tak ma byćA ja od kilku dni chodze jak zombi w nocy spac nie moge, budze się i kręce z boku na bok. Zgaga mnie dobija szczególnie w nocy jak nie rzygałam w I trymestrze to chyba zaczne w III. W dzień też jestem do niczego tylko bym spała. Dobrze, że dziś mAm kosmetyczke bo chyba nie zwlekłabym się z łóżka. Sory dziewczyny za smęty P.S. Ja się pytam gdzue ta wiosna?!
A ja od kilku dni chodze jak zombi w nocy spac nie moge, budze się i kręce z boku na bok. Zgaga mnie dobija szczególnie w nocy jak nie rzygałam w I trymestrze to chyba zaczne w III. W dzień też jestem do niczego tylko bym spała. Dobrze, że dziś mAm kosmetyczke bo chyba nie zwlekłabym się z łóżka. Sory dziewczyny za smęty P.S. Ja się pytam gdzue ta wiosna?!
@Ropuszka666 ile twoja Sara ważyła w 32 tyg lub 34 pamiętasz może ?
Narzeczona dla Filipa [emoji7] [emoji173]Zobacz załącznik 839362 Dzień dobry Zobacz załącznik 839361i 10 minut później ulało nam się.
Dziewczyny ubranek jest potrzebne duża ha ha ha ha
Narzeczona dla Filipa [emoji7] [emoji173]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom