reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pokarmu w cyckach coraz mniej [emoji24] dokarmiam mm już od 08.02 bo była niedowaga ale odkąd je mm rośnie w oczach [emoji33][emoji33][emoji33]już się pogodziłam z tym faktem ze za chwile będzie już tylko mm ale było ciężko . Dziś dała czadu od 1 do 7 rano nie spała i tylko sie tulić chciała . Matka ledwo na oczy patrzy [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też płakałam przez cycki ......
Że mleka dac nie chciały. .
Naturalnie nie zeszłam
Naturalnie nie urodziłam
Naturalnie nie wykarmie
Cóż zycie ...
Ja jeszcze ciągne mleko Ale też już nie co 2 h bo oszalec można i cieszę się jak mała wisi na cycu z godzinkę :)
Moja rośnie jak szalona zaraz nam wrażenie będzie chodzić :szok:
Rozmiary ubranek zmieniam co tydzień mam wrażenie o_O
Teraz chyba trochę zwolni .... mam nadzieję :)
orca-image-1518791793848.jpg_1518791794094.jpeg

Załączniki

• orca-image-1518791793848.jpg_1518791794094.jpeg
    orca-image-1518791793848.jpg_1518791794094.jpeg
    292,5 KB · Wyświetleń: 454
reklama
Ropuszko, zrobiłaś wszystko co mogłaś, świat się nie zawali od stosowania mleka modyfikowanego:)Mała przybiera na wadze, a to jest najważniejsze! :)
Jak Twoja cukrzyca?

Za dwa tygodnie mam krzywa cukrowa ale do tej żyje w świadomości ze już jej nie mam [emoji6] zobaczymy co wyjdzie ale nie ukrywam ze liczę ze poszła w zapomnienie . Jak urodziłam to tydzień czasu jadłam czekoladę tak się nią delektowałam po kosteczce [emoji23][emoji23]

Za dwa tygodnie mam krzywa cukrowa ale do tej żyje w świadomości ze już jej nie mam [emoji6] zobaczymy co wyjdzie ale nie ukrywam ze liczę ze poszła w zapomnienie . Jak urodziłam to tydzień czasu jadłam czekoladę tak się nią delektowałam po kosteczce [emoji23][emoji23]

Ja do dziś jjem po 5 kosteczek hi hi hi
Ale to tylko po to by mleko było bardziej kaloryczne :laugh2:

Dziewczyny myśle ze za miesiąc Max dwa będę miała do sprzedania swój laktator . Może i szybciej zależy kiedy całkowicie zakończy mi się laktacja ale póki co używam go sporadycznie i oczywiście zrobie dobra cenę jak któraś będzie chętna [emoji846] mam go niecały miesiąc wiec tez jest prawie na pełnej gwarancji .
Link do: Medela Swing Maxi - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Doczytałam że to jęczmień i w ogóle kobietom w ciąży zaleca się domowe sposoby na to i nie przypisują nic z antybiotykiem więc nie wiem co robić :(
Myślę że warto spróbować domowych sposobów bo na pewno dojrzeje i zniknie. Też więcej wypoczywaj. Im organizm będzie silniejszy tym szybciej to zwalczysz.

Też płakałam przez cycki ......
Że mleka dac nie chciały. .
Naturalnie nie zeszłam
Naturalnie nie urodziłam
Naturalnie nie wykarmie
Cóż zycie ...
Ja jeszcze ciągne mleko Ale też już nie co 2 h bo oszalec można i cieszę się jak mała wisi na cycu z godzinkę :)
Moja rośnie jak szalona zaraz nam wrażenie będzie chodzić :szok:
Rozmiary ubranek zmieniam co tydzień mam wrażenie o_O
Teraz chyba trochę zwolni .... mam nadzieję :)
Zobacz załącznik 839388

U nas jutro równy miesiąc

Waga w 13 dniu 2720

1518800956-f82f4c8efdc15549-aaaaaa.jpeg

Waga w 31 dniu 3500

1518801002-4125184287ba0a9c-aaaaaa.jpeg

Nie wiem co oni dają do tych mleczek ale czuje ze tak jak u Marceli zaraz będę co chwile wymieniać rozmiary [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry