Agnieś191
Fanka BB :)
21 tydzień jak leżałam a on miał rękę na brzuchu a był wieczór to mała szalałaDziewczyny, a kiedy wasi mężowie poczuli pierwsze ruchy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21 tydzień jak leżałam a on miał rękę na brzuchu a był wieczór to mała szalałaDziewczyny, a kiedy wasi mężowie poczuli pierwsze ruchy?
Też chce maj.Kolki póki co przeszły, nie dajemy już nawet kropelek uwierz mi że ja też chcę maj, bo teraz wychodzenie na spacer to jakiś dramat zanim ubiorę bobasa to jestem całą mokrą ale już masz bliżej niż dalej, ani się nie obejrzysz a maluch będzie z Wami :*
Taaaaa moja jest 50% na mm Ale w nocy mówię dam jej cała flache mm a moje i zbieram i dam rano .... I .... zje 120 mm i nic chce cyca z godzinę ..... I dopiero śpi . Ja wtedy laktator i potem lulu i zaraz trzeba wstawać a potem jak już mina 4 h od posiłku to ja czowam i patrzę czemu jeszcze nie wstajeChyba dobre im to mm dajesz[emoji4]
Ale z tego co sie orientuje wlasnie po mm dzieci tak spia[emoji6]
Tylko Adrianny tak śpią ha ha ha haAle chyba tylko te, ktore mm dostaja od poczatku. Moja od 3go miesiaca byla na mm i dopiero jak miala jakies 5-6 miesiecy to zredukowalo nam sie karmienie do jednego w nocy. A wczesniej mimo, ze butla to bylo 2-3 pobudki zawsze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już jakiś tydzień coś takiego czuję, czasem jest mocniejsze, więc to chyba toJa od jakiegoś tygodnia czuje takie lekkie ruchy, coś jak skrzydła motyla. Myślę, że to jest to bo zawsze to czuje po śniadaniu
No nie jeszcze z 1 stymulacjiNie, nie mam już. Mieliśmy 3 pieciodniowe. Pierwszy transfer 1 się nie udał. Crio tej dwojeczki udane [emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, więcej nie planujemy chyba że zdarzy się cud i trzecie bez ivf się trafi[emoji6] [emoji4] pokoi teraz akurat na dwojeczka każdy będzie mial swój [emoji3]No nie jeszcze z 1 stymulacji
Chcesz więcej ? No ba takich dzieci to można mieć przynajmniej 6
Dużo masz pokoi ?
Oliwie mam chęć zjeść ....
My mamy bazy i powiem. Ze jest to super sprawa. Raz dwa i foteliki zamontowane.Dziewczyny kupujecie foteliki z baza isofix czy montujecie za pomocą pasów bezpieczeństwa? Baza fotelika, który mi się podoba nie do końca pasuje do naszego auta tzn pasuje, ale nie przylega do oparcia fotela tak stabilnie jak powinna. A montaż na pasach trochę problematyczny...
ja to nawet chyba bałabym się montować na pasach. Jednak baza chyba bardziej bezpieczna.Dziewczyny kupujecie foteliki z baza isofix czy montujecie za pomocą pasów bezpieczeństwa? Baza fotelika, który mi się podoba nie do końca pasuje do naszego auta tzn pasuje, ale nie przylega do oparcia fotela tak stabilnie jak powinna. A montaż na pasach trochę problematyczny...