reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kolki póki co przeszły, nie dajemy już nawet kropelek :) uwierz mi że ja też chcę maj, bo teraz wychodzenie na spacer to jakiś dramat :D zanim ubiorę bobasa to jestem całą mokrą :D ale już masz bliżej niż dalej, ani się nie obejrzysz a maluch będzie z Wami :*
Też chce maj.
Mój lekarz mówi że kolki to jak dziecko płacze 3 h bez przerwy przynajmniej 3xw tygodniu a w innym razie to wzdęcia i dojrzewanie układu pokarmowego ;)

Chyba dobre im to mm dajesz[emoji4]
Ale z tego co sie orientuje wlasnie po mm dzieci tak spia[emoji6]
Taaaaa moja jest 50% na mm Ale w nocy mówię dam jej cała flache mm a moje i zbieram i dam rano .... I .... zje 120 mm i nic chce cyca z godzinę ..... I dopiero śpi . Ja wtedy laktator i potem lulu i zaraz trzeba wstawać o_O a potem jak już mina 4 h od posiłku to ja czowam i patrzę czemu jeszcze nie wstaje :laugh2:

Ale chyba tylko te, ktore mm dostaja od poczatku. Moja od 3go miesiaca byla na mm i dopiero jak miala jakies 5-6 miesiecy to zredukowalo nam sie karmienie do jednego w nocy. A wczesniej mimo, ze butla to bylo 2-3 pobudki zawsze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko Adrianny tak śpią ha ha ha ha

Nie, nie mam już. Mieliśmy 3 pieciodniowe. Pierwszy transfer 1 się nie udał. Crio tej dwojeczki udane [emoji6]
1517648899-43109e81a99c32aa-aaaaaa.jpeg
1517648902-14a27eb1d9423293-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie jeszcze z 1 stymulacji :o
Chcesz więcej ? No ba takich dzieci to można mieć przynajmniej 6 :biggrin2:
Dużo masz pokoi ?
:-p
Oliwie mam chęć zjeść ....

No nie jeszcze z 1 stymulacji :o
Chcesz więcej ? No ba takich dzieci to można mieć przynajmniej 6 :biggrin2:
Dużo masz pokoi ?
:-p
Oliwie mam chęć zjeść ....
Nie, więcej nie planujemy chyba że zdarzy się cud i trzecie bez ivf się trafi[emoji6] [emoji4] pokoi teraz akurat na dwojeczka każdy będzie mial swój [emoji3]

Dziewczyny kupujecie foteliki z baza isofix czy montujecie za pomocą pasów bezpieczeństwa? Baza fotelika, który mi się podoba nie do końca pasuje do naszego auta :( tzn pasuje, ale nie przylega do oparcia fotela tak stabilnie jak powinna. A montaż na pasach trochę problematyczny...

Dziewczyny kupujecie foteliki z baza isofix czy montujecie za pomocą pasów bezpieczeństwa? Baza fotelika, który mi się podoba nie do końca pasuje do naszego auta :( tzn pasuje, ale nie przylega do oparcia fotela tak stabilnie jak powinna. A montaż na pasach trochę problematyczny...
My mamy bazy i powiem. Ze jest to super sprawa. Raz dwa i foteliki zamontowane.

reklama
ja to nawet chyba bałabym się montować na pasach. Jednak baza chyba bardziej bezpieczna.

Do góry