reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny kupujecie foteliki z baza isofix czy montujecie za pomocą pasów bezpieczeństwa? Baza fotelika, który mi się podoba nie do końca pasuje do naszego auta :( tzn pasuje, ale nie przylega do oparcia fotela tak stabilnie jak powinna. A montaż na pasach trochę problematyczny...

My mamy dwa auta i w jednym uzywamy bazy, a w drugim pasow i powiem Ci, ze roznica jest kolosalna. Szlag mnie trafia przy pasach, zwlaszcza na krotkich trasach gdzie wiecej jest tej zabawy niz samej jazdy.
A na stronie producenta sprawdzalas te baze? Bo np maxicosi ma spis do ktorych aut sie nadaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kupujecie foteliki z baza isofix czy montujecie za pomocą pasów bezpieczeństwa? Baza fotelika, który mi się podoba nie do końca pasuje do naszego auta :( tzn pasuje, ale nie przylega do oparcia fotela tak stabilnie jak powinna. A montaż na pasach trochę problematyczny...
Ja na razie bazy nie kupuje bo wydaje mi sie ze nie bedziemy za bardzo z dzieckiem jezdzic ale forelik kupilam maxi cosi cabriofix wiec baze moge w kazdej chwili dokupic gdyby byla potrzebna. Poza tym mam duze auto i wyzsze wiec nie musze sie az tak bardzo zginac zeby pasami zapiac.

Ja na razie bazy nie kupuje bo wydaje mi sie ze nie bedziemy za bardzo z dzieckiem jezdzic ale forelik kupilam maxi cosi cabriofix wiec baze moge w kazdej chwili dokupic gdyby byla potrzebna. Poza tym mam duze auto i wyzsze wiec nie musze sie az tak bardzo zginac zeby pasami zapiac.
Ja też nie miałam bazy do fotelika na same pasy montowaliśmy. My w sumie nie jeździliśmy daleko. I w sumie szybko przeszłyśmy na inny fotelik bo juz po 9mc zmieniliśmy

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Screenshot_20180203-182246.png
Pytanie do mam które dają mleko modyfikowane jakie dajecie?
Nan 1 optipro plus

Załączniki

• Screenshot_20180203-182246.png
    Screenshot_20180203-182246.png
    77,8 KB · Wyświetleń: 402
My mamy dwa auta i w jednym uzywamy bazy, a w drugim pasow i powiem Ci, ze roznica jest kolosalna. Szlag mnie trafia przy pasach, zwlaszcza na krotkich trasach gdzie wiecej jest tej zabawy niz samej jazdy.
A na stronie producenta sprawdzalas te baze? Bo np maxicosi ma spis do ktorych aut sie nadaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdzalam i powinna pasować:p Nasz samochód nie taki stary, ma 3 lata i niby ma pasować, ale nie przylega tak jak powinna. Znalazłam już inny fotelik, taka sama ocena w testach ADAC i baza pasuje idealnie. Do tego na tej samej bazie można później zamontować kolejny fotelik do chyba 4 roku życia, a ten pierwszy od urodzenia do 18 miesięcy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry