reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam 2 zarodki .... biorę pojedynczo:p
Łobuz mi się trafił :huh:kochany łobuz zasypia po godzinie lub 2 na rękach o_O
Przejdzie jej :) też tak miałam, teraz położę ja na macie albo do wózka , włączę szumisia i Ania zasypia - wiadomo nie zawsze ale coraz częściej :) jak ja odkładam wieczorem do spania do łóżeczka, kręci się, opowiada i w końcu zasypia :)

reklama
Przejdzie jej :) też tak miałam, teraz położę ja na macie albo do wózka , włączę szumisia i Ania zasypia - wiadomo nie zawsze ale coraz częściej :) jak ja odkładam wieczorem do spania do łóżeczka, kręci się, opowiada i w końcu zasypia :)
Ile już ma ? Mają 8 tyg i czasem jej się zdąży usnąć przy jedzeniu .....albo przy położeniu nie ma protestu że słyszą sąsiedzi 4 metra wyżej .....

Ile już ma ? Mają 8 tyg i czasem jej się zdąży usnąć przy jedzeniu .....albo przy położeniu nie ma protestu że słyszą sąsiedzi 4 metra wyżej .....
10 tygodni :) moja często zasypia przy cycu a jak ja odkładam to się budzi, ale nie biorę jej tylko leży i w końcu sama zasnie, no chyba że płacze to wtedy chwila na rękach i śpi ;)

Jaka jestem dziś wyspana[emoji28][emoji33] moje dzieci o 21 dostały mleko i zasnely i obudziły się dopiero o 4 na kolejne. Wypiłpy i poszły dalej spać i pobudka o 7.45 na kolejne[emoji3][emoji3][emoji3] normalnie luksus [emoji4][emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka jestem dziś wyspana[emoji28][emoji33] moje dzieci o 21 dostały mleko i zasnely i obudziły się dopiero o 4 na kolejne. Wypiłpy i poszły dalej spać i pobudka o 7.45 na kolejne[emoji3][emoji3][emoji3] normalnie luksus [emoji4][emoji23]

Szczesciara [emoji1] albo wynagrodzenie za ten cały trud przed, oby tak dalej.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

:errr:moja o 22 zjadla 150 ml i o 3.30 ja obudziłam :laugh2:

reklama
@adunnnia90 masz jeszcze zarodki ?
Bierz na co czekać
Nie, nie mam już. Mieliśmy 3 pieciodniowe. Pierwszy transfer 1 się nie udał. Crio tej dwojeczki udane [emoji6]
1517648899-43109e81a99c32aa-aaaaaa.jpeg
1517648902-14a27eb1d9423293-aaaaaa.jpeg

Do góry