reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam 2 zarodki .... biorę pojedynczo:p
Łobuz mi się trafił :huh:kochany łobuz zasypia po godzinie lub 2 na rękach o_O
Przejdzie jej :) też tak miałam, teraz położę ja na macie albo do wózka , włączę szumisia i Ania zasypia - wiadomo nie zawsze ale coraz częściej :) jak ja odkładam wieczorem do spania do łóżeczka, kręci się, opowiada i w końcu zasypia :)

reklama
Przejdzie jej :) też tak miałam, teraz położę ja na macie albo do wózka , włączę szumisia i Ania zasypia - wiadomo nie zawsze ale coraz częściej :) jak ja odkładam wieczorem do spania do łóżeczka, kręci się, opowiada i w końcu zasypia :)
Ile już ma ? Mają 8 tyg i czasem jej się zdąży usnąć przy jedzeniu .....albo przy położeniu nie ma protestu że słyszą sąsiedzi 4 metra wyżej .....

Ile już ma ? Mają 8 tyg i czasem jej się zdąży usnąć przy jedzeniu .....albo przy położeniu nie ma protestu że słyszą sąsiedzi 4 metra wyżej .....
10 tygodni :) moja często zasypia przy cycu a jak ja odkładam to się budzi, ale nie biorę jej tylko leży i w końcu sama zasnie, no chyba że płacze to wtedy chwila na rękach i śpi ;)

Jaka jestem dziś wyspana[emoji28][emoji33] moje dzieci o 21 dostały mleko i zasnely i obudziły się dopiero o 4 na kolejne. Wypiłpy i poszły dalej spać i pobudka o 7.45 na kolejne[emoji3][emoji3][emoji3] normalnie luksus [emoji4][emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka jestem dziś wyspana[emoji28][emoji33] moje dzieci o 21 dostały mleko i zasnely i obudziły się dopiero o 4 na kolejne. Wypiłpy i poszły dalej spać i pobudka o 7.45 na kolejne[emoji3][emoji3][emoji3] normalnie luksus [emoji4][emoji23]

Szczesciara [emoji1] albo wynagrodzenie za ten cały trud przed, oby tak dalej.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

:errr:moja o 22 zjadla 150 ml i o 3.30 ja obudziłam :laugh2:

reklama
@adunnnia90 masz jeszcze zarodki ?
Bierz na co czekać
Nie, nie mam już. Mieliśmy 3 pieciodniowe. Pierwszy transfer 1 się nie udał. Crio tej dwojeczki udane [emoji6]
1517648899-43109e81a99c32aa-aaaaaa.jpeg
1517648902-14a27eb1d9423293-aaaaaa.jpeg

Do góry