reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Nie ja nie brałam. W szpitalu jak nie miałam pokarmu sami dawali z hippKażda inne mleko a chciałam jakąś statystyke zrobić [emoji14] u mnie enfamil polecają ale nie wiem. A chciałabym chociaż jedno opakowanie mieć w domu. A do szpitala brałyście mm?
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Każda inne mleko a chciałam jakąś statystyke zrobić u mnie enfamil polecają ale nie wiem. A chciałabym chociaż jedno opakowanie mieć w domu. A do szpitala brałyście mm?
Nie bierz do szpitala. Jesli bedzie problem z karmieniem to podadza, ale jesli tylko masz zamiar kp to nie mysl na razie o mm [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Hipp comfortPytanie do mam które dają mleko modyfikowane jakie dajecie?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Tez daje to mleko... Tylko ze juz numer 2Zobacz załącznik 837865
Nan 1 optipro plus
gooossia17
Wiecie co, właśnie skończyłam oglądać stare odcinki „In vitro. Czekając na dziecko” cały program oglądałam i płakałam. Takie emocje to we mnie wzbudziło.
Aguleczka29
Ja za każdym razem jak oglądam to się rozklejam...Ciężkie to wszystkoWiecie co, właśnie skończyłam oglądać stare odcinki „In vitro. Czekając na dziecko” cały program oglądałam i płakałam. Takie emocje to we mnie wzbudziło.
jasani
Myślę, że każda z nas przeżywa to tak samo. Rozumiemy dokładnie te osoby i jakoś się z nimi utożsamiamy.Wiecie co, właśnie skończyłam oglądać stare odcinki „In vitro. Czekając na dziecko” cały program oglądałam i płakałam. Takie emocje to we mnie wzbudziło.
walczaca o szczescie
A gdzie ogladalas??Wiecie co, właśnie skończyłam oglądać stare odcinki „In vitro. Czekając na dziecko” cały program oglądałam i płakałam. Takie emocje to we mnie wzbudziło.
reklama
gooossia17
Na TLC. Teraz leci kolejny odcinek, ale mąż mi nie pozwolił już oglądaćA gdzie ogladalas??