reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przejdzie jej :) też tak miałam, teraz położę ja na macie albo do wózka , włączę szumisia i Ania zasypia - wiadomo nie zawsze ale coraz częściej :) jak ja odkładam wieczorem do spania do łóżeczka, kręci się, opowiada i w końcu zasypia :)

Czyli kolki kołki przeszły? Fajnie,ze juz tak sama zasypia. Ja juz bym chciała maj [emoji51]

Jaka jestem dziś wyspana[emoji28][emoji33] moje dzieci o 21 dostały mleko i zasnely i obudziły się dopiero o 4 na kolejne. Wypiłpy i poszły dalej spać i pobudka o 7.45 na kolejne[emoji3][emoji3][emoji3] normalnie luksus [emoji4][emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ty to powinnaś w jakiegoś totka postawić!!! [emoji12]

Ja dziś znowu pobudka koło 4 i co sie okazało? Mały ćwiczył akrobacje [emoji15] To chyba on mnie wybudza w nocy! Tak dawał czadu,ze aż mnie wkurzały te kopniaki [emoji58] dopiero po 3 h sie uspokoił, po toalecie, muzyce w słuchawkach, spacerze zombie i bananie [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Nie, nie mam już. Mieliśmy 3 pieciodniowe. Pierwszy transfer 1 się nie udał. Crio tej dwojeczki udane [emoji6]
1517648899-43109e81a99c32aa-aaaaaa.jpeg
1517648902-14a27eb1d9423293-aaaaaa.jpeg

Jestem zakochana w Twoich dzieciaczkach!! :-))

Czyli kolki kołki przeszły? Fajnie,ze juz tak sama zasypia. Ja juz bym chciała maj [emoji51]

Ty to powinnaś w jakiegoś totka postawić!!! [emoji12]

Ja dziś znowu pobudka koło 4 i co sie okazało? Mały ćwiczył akrobacje [emoji15] To chyba on mnie wybudza w nocy! Tak dawał czadu,ze aż mnie wkurzały te kopniaki [emoji58] dopiero po 3 h sie uspokoił, po toalecie, muzyce w słuchawkach, spacerze zombie i bananie [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Kolki póki co przeszły, nie dajemy już nawet kropelek :) uwierz mi że ja też chcę maj, bo teraz wychodzenie na spacer to jakiś dramat :D zanim ubiorę bobasa to jestem całą mokrą :D ale już masz bliżej niż dalej, ani się nie obejrzysz a maluch będzie z Wami :*

Jaka jestem dziś wyspana[emoji28][emoji33] moje dzieci o 21 dostały mleko i zasnely i obudziły się dopiero o 4 na kolejne. Wypiłpy i poszły dalej spać i pobudka o 7.45 na kolejne[emoji3][emoji3][emoji3] normalnie luksus [emoji4][emoji23]

Chyba dobre im to mm dajesz[emoji4]
Ale z tego co sie orientuje wlasnie po mm dzieci tak spia[emoji6]

Ja od jakiegoś tygodnia czuje takie lekkie ruchy, coś jak skrzydła motyla. Myślę, że to jest to bo zawsze to czuje po śniadaniu :)
Ja wczoraj wieczorem tez cos takiego znow poczulam i juz jestem pewna, ze to corcia :) Super, ze juz czujesz. Z dnia na dzien beda ruchy coraz wyrazniejsze, cudowne uczucie :)

Chyba dobre im to mm dajesz[emoji4]
Ale z tego co sie orientuje wlasnie po mm dzieci tak spia[emoji6]

Ale chyba tylko te, ktore mm dostaja od poczatku. Moja od 3go miesiaca byla na mm i dopiero jak miala jakies 5-6 miesiecy to zredukowalo nam sie karmienie do jednego w nocy. A wczesniej mimo, ze butla to bylo 2-3 pobudki zawsze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry