reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Może i racja...
Zapytam o to na następnej wizycie bo już się w tym pogubiłam
U mnie lekarz liczy skonczone tygodnie czyli mam dzis 15+3 a nie 16tc. Jak np jakas kolezanka sie pyta jaki tydzien lub czasami na forum to wtedy zaokraglam do pelnego tygodnia , czyli powiedzialabym, ze leci 16tc no chyba, ze ktos pyta o konkretne liczby z plusem ;) czasami tez sama nie wiem jak liczyc, bo z om wychodzi mi dwa dni pozniej niz z usg a lekarz mi liczy z usg i sie juz gubie :p

@Pixie_Dixie a u mnie już jakieś 4 -4,5 kg na plusie :D a na ostatniej wizycie było +3 :) ale widzę też po brzuszku, że z każdym dniem jestem coraz większa :D
A dzisiaj mój M uradowany, bo w końcu poczuł sam jak nasz dzidziuś się rusza gdy położył rękę na brzuchu :D
Przyszła mi już poduszka do karmienia kura. Bardzo milusia w dotyku i ładnie uszyta. Jeśli któraś się zastanawia nad nią, to polecam, bo pierwsze wrażenie wizualne i dotykowe bardzo przyjemne :) w praktyce ocenie za jakieś 4 miesiące :D
Zobacz załącznik 836528
Śliczna kura .
A rozbiera się ja do prania ?
Mleko kapie wszędzie :laugh2:

U mnie lekarz liczy skonczone tygodnie czyli mam dzis 15+3 a nie 16tc. Jak np jakas kolezanka sie pyta jaki tydzien lub czasami na forum to wtedy zaokraglam do pelnego tygodnia , czyli powiedzialabym, ze leci 16tc no chyba, ze ktos pyta o konkretne liczby z plusem ;) czasami tez sama nie wiem jak liczyc, bo z om wychodzi mi dwa dni pozniej niz z usg a lekarz mi liczy z usg i sie juz gubie :p
Ja liczee i mówię tak samo :-) lekarz powiedział ze z medycznego punktu widzenia liczy się skończone tygodnie.

reklama
Do góry