reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Może i racja...
Zapytam o to na następnej wizycie bo już się w tym pogubiłam
U mnie lekarz liczy skonczone tygodnie czyli mam dzis 15+3 a nie 16tc. Jak np jakas kolezanka sie pyta jaki tydzien lub czasami na forum to wtedy zaokraglam do pelnego tygodnia , czyli powiedzialabym, ze leci 16tc no chyba, ze ktos pyta o konkretne liczby z plusem ;) czasami tez sama nie wiem jak liczyc, bo z om wychodzi mi dwa dni pozniej niz z usg a lekarz mi liczy z usg i sie juz gubie :p

@Pixie_Dixie a u mnie już jakieś 4 -4,5 kg na plusie :D a na ostatniej wizycie było +3 :) ale widzę też po brzuszku, że z każdym dniem jestem coraz większa :D
A dzisiaj mój M uradowany, bo w końcu poczuł sam jak nasz dzidziuś się rusza gdy położył rękę na brzuchu :D
Przyszła mi już poduszka do karmienia kura. Bardzo milusia w dotyku i ładnie uszyta. Jeśli któraś się zastanawia nad nią, to polecam, bo pierwsze wrażenie wizualne i dotykowe bardzo przyjemne :) w praktyce ocenie za jakieś 4 miesiące :D
Zobacz załącznik 836528
Śliczna kura .
A rozbiera się ja do prania ?
Mleko kapie wszędzie :laugh2:

U mnie lekarz liczy skonczone tygodnie czyli mam dzis 15+3 a nie 16tc. Jak np jakas kolezanka sie pyta jaki tydzien lub czasami na forum to wtedy zaokraglam do pelnego tygodnia , czyli powiedzialabym, ze leci 16tc no chyba, ze ktos pyta o konkretne liczby z plusem ;) czasami tez sama nie wiem jak liczyc, bo z om wychodzi mi dwa dni pozniej niz z usg a lekarz mi liczy z usg i sie juz gubie :p
Ja liczee i mówię tak samo :-) lekarz powiedział ze z medycznego punktu widzenia liczy się skończone tygodnie.

reklama
Do góry