reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A my dziś skończyliśmy 6 tyg i dostaliśmy taki prezencik[emoji7]
1516822052-d0930e9b857a85c4-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Laleczki śliczne :) a maluchy coraz piękniejsze i tak szybko rosną

@kredka82 @jasani no to ja już nie wiem, dlaczego lekarz mi liczy dopiero skończone tygodnie...
Czyli termin porodu na 5 kwiecień a jutro 30 tydzień.
A wam lekarze w karcie ciąży wpisują zgodnie z tą aplikacją co macie?

@kredka82 @jasani no to ja już nie wiem, dlaczego lekarz mi liczy dopiero skończone tygodnie...
Czyli termin porodu na 5 kwiecień a jutro 30 tydzień.
A wam lekarze w karcie ciąży wpisują zgodnie z tą aplikacją co macie?
Skoro liczy skończone to powinnaś być w 30 bo 30+1 lub 30+4 to jest skończony 30 tydzień i rozpoczęty 31.

Ja tez mam usg co ok 4 tygodnie ale pamietam jak przy pierwszej ciazy sie stresowalam, jakos nikt mi nie podsunal pomyslu z detektorem a ja nie wiedzialam, ze cos takiego jest :p Teraz jestem spokojniejsza. Jak poczuje ruchy to pewnie juz nie bedzie mi potrzebny ale puki co to jest niezastapiony :)

Oczywiscie spokojna mama to I spokojne dzidzi ;)

reklama
Do góry