adunnnia90
Fanka BB :)
Mój chrzestny z żoną nas odwiedził i te cudeńka przywiozl [emoji7]Od kogo takie cudeńka dostaliscie??;-)
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój chrzestny z żoną nas odwiedził i te cudeńka przywiozl [emoji7]Od kogo takie cudeńka dostaliscie??;-)
Aaaaa bo ja mam zwykłą i w środku ma kulki i raczej tego do pralki hihihi nie wolno Ale moja ma pokrowiec .Mozna ja cala wyprac, nic sie jej nie stanie [emoji6]
Mama taka tylko mietowa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęściaraJa na razie przytylam 7 kg a już 30 tydzień leci. Moja aplikacja ciążowa pokazuje że miałam przytyć więcej [emoji12]
Mi to liczy aplikacja. Dzisiaj pokazuje ze 30t 0d i ze jestem w 31 tygodniu i to ma dla mnie sens![]()
Dziewczyny od kilku dni odczuwam dziwny ból po lewej stronie w dole brzucha. Nie jest to ból ciągły i raczej nie przypomina tego miesiączkowego. Jest taki ciężki, mulący. Ustępuje jak pójdę się wypróżnić lub po prostu siusiu. Nie wiem czy to normalne, wolę nie czytać internetów bo wyjdzie, że mam raka lub jeszcze coś gorszego. Oczywiście zapomniałam powiedzieć o tym lekarzowi wczoraj bo akurat nic mnie nie bolało.
Haha oby to było to, ale chyba zadzwonię dzisiaj do położnej i zapytam czy to normalne.Ja co jakis czas tez mam bol podbrzusza ale to są takie kłucia i raczej to jest powiększająca sie macica i doszedł bol krzyża [emoji17] a u Ciebie... moze dzidzia uciska Ci jelita i i po kupeczce luźniej [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Haha oby to było to, ale chyba zadzwonię dzisiaj do położnej i zapytam czy to normalne.