reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny od kilku dni odczuwam dziwny ból po lewej stronie w dole brzucha. Nie jest to ból ciągły i raczej nie przypomina tego miesiączkowego. Jest taki ciężki, mulący. Ustępuje jak pójdę się wypróżnić lub po prostu siusiu. Nie wiem czy to normalne, wolę nie czytać internetów bo wyjdzie, że mam raka lub jeszcze coś gorszego. Oczywiście zapomniałam powiedzieć o tym lekarzowi wczoraj bo akurat nic mnie nie bolało.
Takie bóle się zdarzają. Albo dzidziuś coś ugniata mi np większość ciąży ciśnie na pęcherz i robię siusiu dosłownie co 5 minut
Mogą się też rozciągac więzadła lub macica.
Miewam też takie kolki

reklama
Takie bóle się zdarzają. Albo dzidziuś coś ugniata mi np większość ciąży ciśnie na pęcherz i robię siusiu dosłownie co 5 minut
Mogą się też rozciągac więzadła lub macica.
Miewam też takie kolki
No wlaśnie ból dokładnie taki jak kolka. Uspokoiłaś mnie trochę. No nic, jak ból nie przejdzie to wtedy dzwonię.

@hope322
@kredka82
Dziewczyny powodzenia,
kredka mam nadzieję że się dziś dowiesz jakie ciuszki kupowac[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana posalam juz na zamknietym ze niby dziewczynka ale gwarancji nikt nie da... chyba musze na to 3d isc to moze tam juz na pewno zobacze[emoji6] osobiscie dalej obstaeiam dziewczynke[emoji7]

reklama
Do góry