reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witajcie dziewczyny po swietach. Szczesliwego Nowego Roku (lepiej pozno niz wcale).

Nie doczytam was juz, bo duzo sie u was dzialo.

A my sobie slicznie rosniemy. I chyba Żywia jest wilkiem, bo oczy to ma takie "zeby mnie.lepiej widziec"
1515159652-9a561105c2246dde-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ślicznotka :-D Cudo!

Oj tak..brzucho rośnie, a mała kopie jak szalona!:) Na kiedy masz termin? Oznajmiłaś już rodzinie dobrą nowinę?:)
Uwielbiam czytać, że kolejna para doczeka się malucha!:):):)
Termin mamy na 11.08 ale może być wcześniej ze względu na bliźniaki :-)
Dopiero najbliższym, rodzicom i rodzeństwu do tej pory się bałam i udawałam, że non stop zatruta czymś jestem, bo wymiotuje bezustannie :-)
Planowałam czekać do skończonego 12 tc aby powiedzieć wszystkim, ale nie wiem czy wytrzymam.
A Wy dziewczyny kiedy mówiłyście o ciąży??

Pixie_Dixie a przeszło to? Jak długo to trwało? Bo u nas już tydzień, prawie cały dzień przy cycu, nie daje rady już czasami :/

Wyrosła jak cycka odstawialy [emoji14]

Dopiero najbliższym, rodzicom i rodzeństwu do tej pory się bałam i udawałam, że non stop zatruta czymś jestem, bo wymiotuje bezustannie :-)
Planowałam czekać do skończonego 12 tc aby powiedzieć wszystkim, ale nie wiem czy wytrzymam.

Ja po 3 miesiącu mówiłam tym co pytali a tak to dalej sie nie chwale specjalnie

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja powiedziałam chyba w 8tc. Początkowo chcieliśmy zaczekać do 12tc ale nie daliśmy rady bo fatalnie znosiłam początek ciąży;)Cudowne chwile przed Wami! Trzymam kciuki żeby ciąża przebiegała książkowo! :)

Ja powiedziałam rodzinie po wizycie serduszkowej. Po usg w 10 tc już jakoś się z tym nie kryłam ;)

reklama
My powiedzieliśmy po wizycie serduszkowej. Akurat było rodzinne spotkanie,szwagierka wtedy mówiła o swojej ciąży i my też.:)

Do góry