reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witajcie dziewczyny po swietach. Szczesliwego Nowego Roku (lepiej pozno niz wcale).

Nie doczytam was juz, bo duzo sie u was dzialo.

A my sobie slicznie rosniemy. I chyba Żywia jest wilkiem, bo oczy to ma takie "zeby mnie.lepiej widziec"
1515159652-9a561105c2246dde-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna jest :)

Zobacz załącznik 834317 Jestem juz po badaniu. Dzieciaczek zdrowy, ma 6cm :)wyniki badan nifty byly ale nie chciala mi dr powiedziec jaka plec, powiedziala, ze nie badali tego.. tia jasne. Mowila, ze za 4tyg poznam juz plec na usg. Najwazniejsze, ze badania dobrze wyszly, plec nie ma znaczenia. Co do plamien to podobno tak sie zdarza i mam sie nie martwic, nie zbadala mi szyjki, bo to tez przy kolejnym usg, tsh tez do powtorzenia za 4tyg. Ach ta Dania..
Śliczny maluszek. Super ze jest wszystko dobrze. Poraz zacząć się cieszyć

Wszystkiego naj naj [emoji8]

Chyba przyzwyczaiła sie do bliskości [emoji6]Moja siostra tak miała... mała cała czas na cycu, jak zasnęła i juz ja odkładała do łóżeczka to otwierała oczy i płacz .... moze pieluchę z Twoim zapachem jej podkładaj, przetrzymaj czy cos [emoji12]

[emoji7]

Śliczna dzidzia [emoji4] a z płcią to moze być prawda bo ja musiałam osobno zaznaczać czy maja sprawdzać te chromosomy [emoji6]
A wyglada mi na chłopaka [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dziękuję :)

Wszystkiego naj naj [emoji8]

Chyba przyzwyczaiła sie do bliskości [emoji6]Moja siostra tak miała... mała cała czas na cycu, jak zasnęła i juz ja odkładała do łóżeczka to otwierała oczy i płacz .... moze pieluchę z Twoim zapachem jej podkładaj, przetrzymaj czy cos [emoji12]

[emoji7]

Śliczna dzidzia [emoji4] a z płcią to moze być prawda bo ja musiałam osobno zaznaczać czy maja sprawdzać te chromosomy [emoji6]
A wyglada mi na chłopaka [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja widzialam na mojej stronie w informacji o badaniu, ze to bylo tez zaznaczone ale juz nie chcialam tak nalegac. Moze i masz racje a na stronie to tylko ogolna informacja co to za badanie jest i co mozna zbadac a tak naprawde tego nie zbadali. Nie jest to dla mnie istotne, wazne, ze zdrowy maluszek. Moze byc i chlopak ;)

W niektórych krajach jest zakaz podawania płci przy teście Nifty ze względu na to,że w niektórych nacjach preferuje się daną płeć. W przypadku nie trafienia w tą bardziej pożądaną jest ryzyko, że kobieta podda się aborcji...
Cos w tym moze byc. W DK aborcja jest legalna i do 12tc kazda kobieta moze ja zrobic.

reklama
Do góry