reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witajcie dziewczyny po swietach. Szczesliwego Nowego Roku (lepiej pozno niz wcale).

Nie doczytam was juz, bo duzo sie u was dzialo.

A my sobie slicznie rosniemy. I chyba Żywia jest wilkiem, bo oczy to ma takie "zeby mnie.lepiej widziec"
1515159652-9a561105c2246dde-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ślicznotka :-D Cudo!

Oj tak..brzucho rośnie, a mała kopie jak szalona!:) Na kiedy masz termin? Oznajmiłaś już rodzinie dobrą nowinę?:)
Uwielbiam czytać, że kolejna para doczeka się malucha!:):):)
Termin mamy na 11.08 ale może być wcześniej ze względu na bliźniaki :-)
Dopiero najbliższym, rodzicom i rodzeństwu do tej pory się bałam i udawałam, że non stop zatruta czymś jestem, bo wymiotuje bezustannie :-)
Planowałam czekać do skończonego 12 tc aby powiedzieć wszystkim, ale nie wiem czy wytrzymam.
A Wy dziewczyny kiedy mówiłyście o ciąży??

Pixie_Dixie a przeszło to? Jak długo to trwało? Bo u nas już tydzień, prawie cały dzień przy cycu, nie daje rady już czasami :/

Wyrosła jak cycka odstawialy [emoji14]

Dopiero najbliższym, rodzicom i rodzeństwu do tej pory się bałam i udawałam, że non stop zatruta czymś jestem, bo wymiotuje bezustannie :-)
Planowałam czekać do skończonego 12 tc aby powiedzieć wszystkim, ale nie wiem czy wytrzymam.

Ja po 3 miesiącu mówiłam tym co pytali a tak to dalej sie nie chwale specjalnie

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja powiedziałam chyba w 8tc. Początkowo chcieliśmy zaczekać do 12tc ale nie daliśmy rady bo fatalnie znosiłam początek ciąży;)Cudowne chwile przed Wami! Trzymam kciuki żeby ciąża przebiegała książkowo! :)

Ja powiedziałam rodzinie po wizycie serduszkowej. Po usg w 10 tc już jakoś się z tym nie kryłam ;)

reklama
My powiedzieliśmy po wizycie serduszkowej. Akurat było rodzinne spotkanie,szwagierka wtedy mówiła o swojej ciąży i my też.:)

Do góry