reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dużo dużo zdrówka[emoji8]. Ja też mam twardnienie brzucha wieczorem i wiem że to znak na odpoczynek taki już do rana więc staram się kłaść do łóżka o 19:00 a te skurcze to ja chyba nie mam jeszcze albo nie wiem że to to[emoji53]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :)
Myślę że poznasz że to skurcze więc bez obawy :)

reklama
Ja tez tak mam i ze 3-4 skurcze dziennie nieraz. Jak mocniejszy to biore nospe slbo magnez. W sumie odkad pije ponad 400mg magnezu dziennie to mi lepiej. Mi sie wydaje ze to normalne i organizm sie przygotowuje.
A tak wogole to wszystkiego najlepszego[emoji11][emoji11][emoji11][emoji9][emoji9]
I nic sie nie martw bo bwdziw dobrze!

Ja moja kupilam juz dawno przed ciaza i uwielbiam wlasnie noge zarzucic[emoji6]

Czyli nie ma sensu za usztywnuany przeplacac. Tez pewno oba miekkie kupie

Dzieki[emoji11]

Dobrze powiedziane. Ha tez sie na wiele rzeczy napalilam i dobrze ze nie kupilam od razu bo jak czlowiek sobie przemysli to potem dochodzi do wniosku ze to nie potrzebne albo mozna kupuc tansze, prostsze

Gratuluje! Tez Cie kojarze i ciesze sie ze takie dobre wiesci przynosisz[emoji11]

Dokladnie
Dziękuję :)

Cześć :-) Postanowiłam się przywitać oficjalnie bo bardzo chciałam być z @dreamscometrue na jednym etapie :-D Także udało się i mi a Ciebie już za chwilę nie będzie w dwupaku :-D
Większość z Was kojarzę po nikach z wątku kto po in vitro.
Podczytuję Was od pewnego czasu i śledzę na bieżąco Wasze piękne wózki i akcesoria, ale ja jeszcze na to muszę poczekać.
Obecnie jestem w 8 + 5 tc bliźniaczej:-) Do tej pory bałam się mówić o tym głośno, ale wczoraj na wizycie dr powiedziała, wszystko jest dobrze i czas najwyższy się tym chwalić :-)

Witamy cala trojeczke [emoji16][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny po swietach. Szczesliwego Nowego Roku (lepiej pozno niz wcale).

Nie doczytam was juz, bo duzo sie u was dzialo.

A my sobie slicznie rosniemy. I chyba Żywia jest wilkiem, bo oczy to ma takie "zeby mnie.lepiej widziec"
1515159652-9a561105c2246dde-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny po swietach. Szczesliwego Nowego Roku (lepiej pozno niz wcale).

A my sobie slicznie rosniemy. I chyba Żywia jest wilkiem, bo oczy to ma takie "zeby mnie.lepiej widziec"

Jaka już duża [emoji7][emoji173]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_9911.jpg
Jestem juz po badaniu. Dzieciaczek zdrowy, ma 6cm :)wyniki badan nifty byly ale nie chciala mi dr powiedziec jaka plec, powiedziala, ze nie badali tego.. tia jasne. Mowila, ze za 4tyg poznam juz plec na usg. Najwazniejsze, ze badania dobrze wyszly, plec nie ma znaczenia. Co do plamien to podobno tak sie zdarza i mam sie nie martwic, nie zbadala mi szyjki, bo to tez przy kolejnym usg, tsh tez do powtorzenia za 4tyg. Ach ta Dania..

Załączniki

• IMG_9911.jpg
    IMG_9911.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 442
reklama

Jaka śliczna [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry