reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ktora mate do zabawy kupilas?

Ja polecam maty edukacyjne fisher price. Ja taka dostalam, wyjelam jak malutka miala 2 miesiace i nagle sie okazalo, ze moge ja na niej na 15min zostawic, taka zajeta byla zabawa [emoji4] Wczesniej nawet 5minut nie wchodzilo w gre [emoji16] A potem to taka zwykla mata na podloge tez sie rzecz jasna przydaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najszybciej to tosty [emoji58]. Bo od impulsu głód do paniki, szału i mdłości jest jakieś 5 min [emoji12] Ale jak mam ochotę cokolwiek robić to robię sobie koktajle, mam zupke zawsze ugotowana.
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
O, tosty też sprawdzają się u mnie:) Tylko szynki jakoś nie jadam więc ser z sałatą lub kombinacja z dżemem zaczyna mi się nudzić:D

Hehe no ja takie zachcianki miałam koło 7tc ,na myśl o kwaśnicy cała sie slinilam [emoji23] a teraz juz mam spokój. Wieczorami tez mi sie nie chce specjalnie jeść ale zauważyłam,ze jak zjem wcześniej niż 20 ostatni posiłek to budzę sie w nocy z głodu [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Wczoraj o 19 zachciało mi się placków ziemniaczanych. Mój M stwierdził,że to mało zdrowe jedzenie o tak późnej porze i mi ich nie zrobił! A tak chciał żebym miała zachcianki...;)

O to długo. Ale czego się noe robi dla maluszka. Ja to jestem flakiem kompletnym. Na nic nie mam ochoty.
Leżałam przez 10 tygodni i moją jedyną aktywnością był prysznic;) W którym tygodniu jesteś?
Dla malucha zniosę wszystko ale cieszę się,że wszystko wraca do normy:) Nawet zaczęłam myśleć o powrocie do pracy...tylko przy moim apetycie będę musiała zabierać ze sobą pół lodówki!:D

reklama
Leżałam przez 10 tygodni i moją jedyną aktywnością był prysznic;) W którym tygodniu jesteś?
Dla malucha zniosę wszystko ale cieszę się,że wszystko wraca do normy:) Nawet zaczęłam myśleć o powrocie do pracy...tylko przy moim apetycie będę musiała zabierać ze sobą pół lodówki!:D
11+2 tc, czasami zazdroszczę moim kuzynkom, które bez żadnych objawów przechodziły ciąże. A ja taki zdechlak jestem, zero energii.

Do góry