reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Co wtedy wcinasz? Bo mi pomysły się kończą;)

Najszybciej to tosty [emoji58]. Bo od impulsu głód do paniki, szału i mdłości jest jakieś 5 min [emoji12] Ale jak mam ochotę cokolwiek robić to robię sobie koktajle, mam zupke zawsze ugotowana. Nie pamietam czy dawałam przepis ale ta jest super pyszna i mega szybka!
1512031967-408a6e4a0666ea8a-aaaaaa.jpeg

1512031978-bd0524474fbe41c0-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Hej dziewczyny!!! Już pospane??? Ja dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Cała dosłownie mokra. Koszulka,nogi mokre, kołdra wilgotna... Myślę sobie wody!!! Ale to cała nawet pod szyją wiec mysle wody raczej nie... Idę do kibelka ale wkładka sucha i majtki czyste... Też tak macie?! Ogólnie dziś słabo mi się spało...
Wczoraj miałam tak samo obudziłam się mokra i mówię do męża a Ty co ogrzewanie już wlaczyles a on ze grzejniki zimne... W ogóle od wczoraj nie najlepiej się czuje

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dom brzmi "będzie dużo miejsca" :D u mnie tego miejsca nie jest tak dużo i z wyprawką jest ciężko. Mam zaledwie kilka bodziaków, 5 pajacyków, leżaczek tiny love, butelki i ostatnio przyszedł do mnie katarek. Tak patrząc, to chyba jestem w czarnej dupie xDDD
Ale łóżeczko wybrane, fotelik i wózek też więc kwestia zamówienia. Co do ubranek, to czekam na promocje.
Ooooj będzie gdzie pohasać właśnie jestem na etapie szukania inspiracji dla pokoiku ‚Małego’ ♥️

Hihi nie w takiej czarnej ! Coś już masz :) w grudniu i styczniu na pewno się obkupisz ... ja sporo rzeczy kupiłam korzystając z promocji Smyka i H&M, dużo ubranek udało mi się kupić używanych ale w rewelacyjnym stanie ( polowałam, polowałam i upolowałam ).
Czas teraz pomyśleć o sobie ... laktator , koszule itp... to chyba dla mnie największe wyzwanie

Wczoraj miałam tak samo obudziłam się mokra i mówię do męża a Ty co ogrzewanie już wlaczyles a on ze grzejniki zimne... W ogóle od wczoraj nie najlepiej się czuje

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Och Kochana!!! Teraz tak już jest że nasze samopoczucie nie jest najlepsze!!! Ale pomyśl że to już za 12 dni.... Za 12 dni przytulisz swoje maluchy!!!!!!!

Ciesz się,że nic specjalnego za Tobą nie chodzi ;) Nabrałam ochoty na konfiturę jagodową więc wracając od lekarza przeszukam okoliczne sklepy:D Maluch zaczyna mnie terroryzować;)

Hehe no ja takie zachcianki miałam koło 7tc ,na myśl o kwaśnicy cała sie slinilam [emoji23] a teraz juz mam spokój. Wieczorami tez mi sie nie chce specjalnie jeść ale zauważyłam,ze jak zjem wcześniej niż 20 ostatni posiłek to budzę sie w nocy z głodu [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Cuda jednak się zdarzają! Wymioty i zmęczenie minęły, nudności są tylko wieczorem!;) Wrażliwość na zapachy też zmniejszyła się i apetyt wrócił ze zdwojoną siłą-to akurat mnie nieco przeraża:o;)
Jak tylko zjem śniadanie czuję permanentny głód do godziny 14! :szok:
A w którym tygodniu Tobie przeszło i wrócił apetyt? :)

reklama
Do góry