reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O to faktycznie szaleństwo. Ja to bym chyba padła ze stresu w tym kamperze, ze nie dojade i zrobię dziecku przy tym krzywdę.

Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada
Wow. Co za determinacja;)Jestem pozytywnie nastawiona do warszawskich oddziałów położniczych więc idę za ciosem i rodzę na koszt NFZ

Wow. Co za determinacja;)Jestem pozytywnie nastawiona do warszawskich oddziałów położniczych więc idę za ciosem i rodzę na koszt NFZ

Tekst gościa z Warszawy nas rozwalił do położnej . A moje dziecko będzie miało wpisane miejsce urodzenia Szczecin ? Bo nie chcemy żeby miało Warszawa [emoji33][emoji33]my z M słuchaliśmy i nie wierzyliśmy co oni wygadują .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tekst gościa z Warszawy nas rozwalił do położnej . A moje dziecko będzie miało wpisane miejsce urodzenia Szczecin ? Bo nie chcemy żeby miało Warszawa [emoji33][emoji33]my z M słuchaliśmy i nie wierzyliśmy co oni wygadują .

Buhahaha...fajnie jest mieć tylko tego typu 'problemy';)

Ale jazda :-D a to w którym szpitalu rodzisz jeśli można wiedzieć?

reklama
Do góry