reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O to faktycznie szaleństwo. Ja to bym chyba padła ze stresu w tym kamperze, ze nie dojade i zrobię dziecku przy tym krzywdę.

Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada
Wow. Co za determinacja;)Jestem pozytywnie nastawiona do warszawskich oddziałów położniczych więc idę za ciosem i rodzę na koszt NFZ

Wow. Co za determinacja;)Jestem pozytywnie nastawiona do warszawskich oddziałów położniczych więc idę za ciosem i rodzę na koszt NFZ

Tekst gościa z Warszawy nas rozwalił do położnej . A moje dziecko będzie miało wpisane miejsce urodzenia Szczecin ? Bo nie chcemy żeby miało Warszawa [emoji33][emoji33]my z M słuchaliśmy i nie wierzyliśmy co oni wygadują .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tekst gościa z Warszawy nas rozwalił do położnej . A moje dziecko będzie miało wpisane miejsce urodzenia Szczecin ? Bo nie chcemy żeby miało Warszawa [emoji33][emoji33]my z M słuchaliśmy i nie wierzyliśmy co oni wygadują .

Buhahaha...fajnie jest mieć tylko tego typu 'problemy';)

Ale jazda :-D a to w którym szpitalu rodzisz jeśli można wiedzieć?

reklama
Do góry