reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ale jazda :-D a to w którym szpitalu rodzisz jeśli można wiedzieć?

Jeszcze nie wiem miałam w Zdrojach ale teraz zastanawiamy się nad prywatnym Mammą. Mam 5 tyg na podjęcie decyzji i nadal wiem tyle ze nic nie wiem. M wczoraj stwierdził ze to już chyba nie chodzi o szpital tylko o moja psychikę bo im bliżej tym bardziej panikuje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@adunnnia90 wytrzymaj jeszcze troszkę, ja też dziś kiepsko się czuję, u nas zmiana pogody na zimową i może dlatego
Oj tak jeszcze troszkę niech ten czas szybciej leci... Tak mi minęły te tygodnie ciąży a te dwa będą się ciagnely w nieskończoność... Dziś leżę w ogóle nie wstaje brak siły...

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny nie miałam nocnych zachcianek wcale. Wogole jak ktoś się pytał czy mam jakieś ciążowe zachcianki to był w szoku ze ich nie mam przy ciąży bliźniaczej[emoji16] za to wczoraj o 21 zjadłam Prince polo to była moja pierwsza ciążowa zachcianka i chyba ostatnia bo to już końcówka [emoji23]

Oj tak jeszcze troszkę niech ten czas szybciej leci... Tak mi minęły te tygodnie ciąży a te dwa będą się ciagnely w nieskończoność... Dziś leżę w ogóle nie wstaje brak siły...

mi jeszcze miesiąc ehh mam to samo, szybko mi leciało od sierpnia, ale teraz czym bliżej to bardziej się wlecze :(

Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O ja ale determinacja... Bała bym Sie tyle jechać...

heheh a ja nigdy nie wierzyłam w ogórki kiszone i zawsze uważałam, że to wymysł na potrzeby filmów czy coś, a chodzą za mną :D muszą być domowe ahh az ślinka cieknie, wczoraj wieczorem jadłam i dzisiaj rano też :D a słodycze szczególnie snickersy to tonami zjadam...

reklama
Do góry