reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No pewnie, że tak. Ja tylko pisze, że u mnie była jednak potrzebna jeszcze jedna osoba

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

A ja to teraz sobie myśle,ze bym chciała mamę albo siostrę, żeby nam pomogły, ja sie jeszcze nazmieniam pieluszek [emoji12] No chyba ze hormony zaczną szaleć i i będę lwica i nikomu nie pozwolę podejść [emoji12]a teściowa to w ogóle w grę nie wchodzi Hahah [emoji23] [emoji730]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

U mnie wiecej do powiedzenia maja meza siostry ktore nie maja rodziny dzieci. Ale powiedzialam mezowi ze sobie nie zycze i ze jej powiem beszczelnie ze chcemy byc sami ze jak bedzie potrzebna to jej powiemy. Albo jest mądra i zrozumie albo niech sie gniewa trudno!!!
Pewnie, to jest najważniejszy czas dla Was i nikt nie ma prawa się wtrącać, zwłaszcza z tzw. dobrymi radami;-) ;)

Na Waszym miejscu nie chciałabym nikogo. U mnie sytuacja mnie zmusiła. Po CC leżałam 5 dni bez ruchu z drenami i cewnikiem na pooperacyjnej i dlatego rano m a po południu mama. Wg nie chodzilam. Też zapowiedziałam że nie chce nikogo,bale czasami sytuacja wymaga zmiany pisranowienia

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety wszystkiego nie zaplanujemy

Ja będę miała wykupioną położną . Odkładam sobie z zasiłku na nią i powiedziałam że nie chce ani M ani teściowej ani nikogo innego przy sobie . Jestem dziwnym typem człowieka ale nie cierpię jak się ktoś nade mną rozczula . Czuje się w tedy słabsza a wiem że po CC muszę się w miarę szybko zebrać w sobie żeby wstać i dbać o moja kruszynkę . Po za tym wiem ze położna będzie wszystko robiła przy mojej córce od początku do końca i jeszcze przyjedzie do Mnie do domu na kąpanie doglądać małej sprawdzać moja ranę itp. Mam znajome które tak rodziły i bardzo sobie chwalą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A wyślesz mężowi chociaż zdjęcie księżniczki :) to sobie myślę biedny trochę jak zobaczy dziecię dopiero w domu .
Ale każdy ma inne potrzeby .
Ja rodze Cc przy którym mąż będzie obecny jak nie dam rady kongurowac to on to zrobi .
Po 2 h kangurowania jedziemy do naszego pokoju we 3 i tam się siebie uczymy 3 dni .
W domku będzie czekać moja mama przyleci do nas na 4 miesiące :)
Taki jest nasz plan .
:)

reklama
Do góry