Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nie kazda cc konczy sie tak jak u ciebie ze lozko 5 dni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To kazdej indywidualna decyzja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kazda cc konczy sie tak jak u ciebie ze lozko 5 dni
No pewnie, że tak. Ja tylko pisze, że u mnie była jednak potrzebna jeszcze jedna osobaNie kazda cc konczy sie tak jak u ciebie ze lozko 5 dni
No pewnie, że tak. Ja tylko pisze, że u mnie była jednak potrzebna jeszcze jedna osoba
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie, że tak. Ja tylko pisze, że u mnie była jednak potrzebna jeszcze jedna osoba
Pewnie, to jest najważniejszy czas dla Was i nikt nie ma prawa się wtrącać, zwłaszcza z tzw. dobrymi radamiU mnie wiecej do powiedzenia maja meza siostry ktore nie maja rodziny dzieci. Ale powiedzialam mezowi ze sobie nie zycze i ze jej powiem beszczelnie ze chcemy byc sami ze jak bedzie potrzebna to jej powiemy. Albo jest mądra i zrozumie albo niech sie gniewa trudno!!!
To musowo, ja jeszcze mieszkam z rodzicami, co prawda moimi, ale chwilami mam tego serdecznie dość, a do porodu jeszcze trochę czasuBoze dziewczyny juz czuje co to bedzie. Bede musiala ich wszystkich pogonic!!!!
Lekarze moja siostra rodziła w tamtym roku, odeszły jej wody, ale zero skurczy, jak doktor dowiedział się czyja to córka, to od razu cc, inne kobiety pewnie by się jeszcze musiały pomęczyćKto sie boi twej mamy?)
No niestety wszystkiego nie zaplanujemyNa Waszym miejscu nie chciałabym nikogo. U mnie sytuacja mnie zmusiła. Po CC leżałam 5 dni bez ruchu z drenami i cewnikiem na pooperacyjnej i dlatego rano m a po południu mama. Wg nie chodzilam. Też zapowiedziałam że nie chce nikogo,bale czasami sytuacja wymaga zmiany pisranowienia
A wyślesz mężowi chociaż zdjęcie księżniczki to sobie myślę biedny trochę jak zobaczy dziecię dopiero w domu .Ja będę miała wykupioną położną . Odkładam sobie z zasiłku na nią i powiedziałam że nie chce ani M ani teściowej ani nikogo innego przy sobie . Jestem dziwnym typem człowieka ale nie cierpię jak się ktoś nade mną rozczula . Czuje się w tedy słabsza a wiem że po CC muszę się w miarę szybko zebrać w sobie żeby wstać i dbać o moja kruszynkę . Po za tym wiem ze położna będzie wszystko robiła przy mojej córce od początku do końca i jeszcze przyjedzie do Mnie do domu na kąpanie doglądać małej sprawdzać moja ranę itp. Mam znajome które tak rodziły i bardzo sobie chwalą.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom