reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A wyślesz mężowi chociaż zdjęcie księżniczki :) to sobie myślę biedny trochę jak zobaczy dziecię dopiero w domu .
Ale każdy ma inne potrzeby .
Ja rodze Cc przy którym mąż będzie obecny jak nie dam rady kongurowac to on to zrobi .
Po 2 h kangurowania jedziemy do naszego pokoju we 3 i tam się siebie uczymy 3 dni .
W domku będzie czekać moja mama przyleci do nas na 4 miesiące :)
Taki jest nasz plan .
:)

Nie No Ewcia jak już mnie postawią to on będzie przy mnie i malutkiej [emoji846]U nas nie może być przy cesarce nikt a do kangurowania dają tylko wcześniaczków donoszone dzieci odrazu ogarnia położna. Wlasnie oglądałam jakiś czas temu film o CC zagranica i w PL to nadal przepaść . Do granicy z Niemcami mam 80 km i tam już jest szpital gdzie CC wygląda jak u Ciebie i warunki są super ale nie mam meldunku w Niemczech i niestety nie da rady ale przy drugim będę coś myślała bo u nas dużo dziewczyn tam jeździ rodzic „po ludzku „

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A wyślesz mężowi chociaż zdjęcie księżniczki :) to sobie myślę biedny trochę jak zobaczy dziecię dopiero w domu .
Ale każdy ma inne potrzeby .
Ja rodze Cc przy którym mąż będzie obecny jak nie dam rady kongurowac to on to zrobi .
Po 2 h kangurowania jedziemy do naszego pokoju we 3 i tam się siebie uczymy 3 dni .
W domku będzie czekać moja mama przyleci do nas na 4 miesiące :)
Taki jest nasz plan .
:)

Chyba raczej uczycie sie 5 dni [emoji6]
Po cc standardowo trzymaja Cie 5 dni...

I wow - ja moja Mame kocham bardzo, ale 4 miesiace to bym nie wytrzymala [emoji38]

Nie No Ewcia jak już mnie postawią to on będzie przy mnie i malutkiej [emoji846]U nas nie może być przy cesarce nikt a do kangurowania dają tylko wcześniaczków donoszone dzieci odrazu ogarnia położna. Wlasnie oglądałam jakiś czas temu film o CC zagranica i w PL to nadal przepaść . Do granicy z Niemcami mam 80 km i tam już jest szpital gdzie CC wygląda jak u Ciebie i warunki są super ale nie mam meldunku w Niemczech i niestety nie da rady ale przy drugim będę coś myślała bo u nas dużo dziewczyn tam jeździ rodzic „po ludzku „

Ten brak kangurowania w PL to dla mnie jakies nieporozumienie. Przeciez nikogo to nic nie kosztuje...

A w moim szpitalu po cc tata kanguruje dziecko dopóki mama nie wyjedzie z pooperacyjnej. Ale przy cc być nie może.

Dobre i to [emoji4]
Grunt, zeby byl kontakt.
My mamy selfie z sali operacyjnej, jak juz mala lezy na mnie, chyba mnie wtedy zszywali.
Cudna pamiatka, uwielbiam to zdjecie [emoji4]

Moje kochane pomocne koleżanki forumowe!!! Jakie pieluchy pierwsze najlepsze i gdzie cenowo najkorzystniejsze

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Lekarze :-D moja siostra rodziła w tamtym roku, odeszły jej wody, ale zero skurczy, jak doktor dowiedział się czyja to córka, to od razu cc, inne kobiety pewnie by się jeszcze musiały pomęczyć:happy:

Czasem lepi miec znajomosci jednak to zle ze lekarz boi sie pielegniarki! Co to za uklady tam [emoji30][emoji30]liczy sie dobro pacjenta ....

Do góry