reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
1510311578-58da839e4d0d2a63-aaaaaa.jpeg

Filip i Oliwia pozdrawiaja Marcelinke [emoji4] [emoji6]
33tc +4

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękności

Ja na takiej sali bylam (ale nie w PL). Corcia byla z nami od narodzin przez caly czas, tylko z przerwa na badania. Od Pierwszej nocy spala ze mna, przewijal ja maz, a w razie potrzeby mielismy wolac pielegniarki. Poradzilismy sobie i nie wyobrazam sobie, zeby mogli mi ja zabrac.
Urodzilam o 19h30. Spionizowali mnie ok 11h00.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie oddam :laugh2:
Chyba miałabym zawał w nocy bez niej ...

Właśnie wróciliśmy z kina z Listów do M i sprawdzałam i nie mam odpowiedzi do tej pory [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chce isc na Mamuśki 2 [emoji12]

Moja prosbe ostatnio tydzien realizowala. ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A czyli to norma bo ja juz tez pare dni czekam, ale odpisuje,ze juz jutro napewno [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Na każdego kto mi narzuca swoja pomoc. Jestem zdania że jak bedzie trzeba to sama poprosze. A tu wszyscy czekaja na moje dzieci jak modliszki.
Skąd ja to znam, mam wrażenie, że mocno się pokłócimy z moją teściową po urodzeniu, ona ma swoją wizję wszystkiego i na ogół sprzeczną z moją:frown:

To masz tak jak ja.... Ja słyszę te wszystkie wtracania to ciśnienie 220...[emoji53] Ja już zapowiedziałam że w szpitalu chce tylko męża żadnej mamy czy teściowej.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie będzie moja mama, jest pielęgniarką w szpitalu, gdzie będę rodzić i zna wszystkich lekarzy i w sumie trochę się jej boją, więc się będą bardzo starać, żeby wszystko było ok:rolleyes:

Skąd ja to znam, mam wrażenie, że mocno się pokłócimy z moją teściową po urodzeniu, ona ma swoją wizję wszystkiego i na ogół sprzeczną z moją:frown:
U mnie wiecej do powiedzenia maja meza siostry ktore nie maja rodziny dzieci. Ale powiedzialam mezowi ze sobie nie zycze i ze jej powiem beszczelnie ze chcemy byc sami ze jak bedzie potrzebna to jej powiemy. Albo jest mądra i zrozumie albo niech sie gniewa trudno!!!

reklama
U mnie wiecej do powiedzenia maja meza siostry ktore nie maja rodziny dzieci. Ale powiedzialam mezowi ze sobie nie zycze i ze jej powiem beszczelnie ze chcemy byc sami ze jak bedzie potrzebna to jej powiemy. Albo jest mądra i zrozumie albo niech sie gniewa trudno!!!
Wymyslila sobie ze przy dwójce to bedzie potrzebna bo jej znajoma miala bliźniaki i trzeba bylo je wozic!!!! Tylko gdzie hehe napewno im dam moich synkow

Do góry