Rustynka
Fanka BB :)
Yhyyyy do terminu 6 dni
Wiesz królewicz każe na siebie czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tatusia czeka ....hiYhyyyy do terminu 6 dni
Wiesz królewicz każe na siebie czekać
Ja leze bo plamie krwią albo plamienia mam od krwiaka. Myślę ze nie jest jakiś duży. Ja mam 1,3x0,4 i lekarz mowil ze to mały krwiak a ja mam mniej zaawansowana ciaze od Ciebie. Niektóre krwiaki nie krwawia [emoji6]Hej.
@Jaskolcia cieszę się , że wszystko ok.
Ja mam zdjęcie buźki! Niewiarygodne jaki to już człowiek ... CHŁOPAK !! Narządy widoczne, Nie pozostawiają wątpliwości!
Waży ok 299g
Naprawdę mega dokładne badanie mialam. Nie pamiętam wizyty żebym wyszła taka usatysfakcjonowana, tym że czuje się dokładnie zbadana, niemalże cm po cm. Pół godziny leżałam na kozetce. Pani powiedziała , że wszystko ok- normal. Nie zauważyła żadnych cech wskazujących na wady.
Łożysko z przodu, prawie na ujściu... I pod nim, jakoś tak z brzegu krwiak... ok 20mm... To duży ? Ale ja nie krwawilam do tej pory, tylko w Wielkanoc kilka kropek miałam na wkladce... czy może być że nie będę krwawic przez to w ogóle ?
Czy mam się spodziewac?
Dr powiedziała , że to nie stwarza zagrożenia dla dziecka... Nie wiem sama, bo Wy tutaj musicie przez to lezec... Ale chodzi o to żeby się nie nadwyrezac, prawda?
Skąd się bierze ten shit?
Muszę o tym poczytac.
Kamień z serca mi dziś spadł...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Na tatusia czeka ....hi
Hej.
Ja mam zdjęcie buźki! Niewiarygodne jaki to już człowiek ... CHŁOPAK !! Narządy widoczne, Nie pozostawiają wątpliwości!
Waży ok 299g
Naprawdę mega dokładne badanie mialam. Nie pamiętam wizyty żebym wyszła taka usatysfakcjonowana, tym że czuje się dokładnie zbadana, niemalże cm po cm. Pół godziny leżałam na kozetce. Pani powiedziała , że wszystko ok- normal. Nie zauważyła żadnych cech wskazujących na wady.
Łożysko z przodu, prawie na ujściu... I pod nim, jakoś tak z brzegu krwiak... ok 20mm... To duży ? Ale ja nie krwawilam do tej pory, tylko w Wielkanoc kilka kropek miałam na wkladce... czy może być że nie będę krwawic przez to w ogóle ?
Czy mam się spodziewac?
Dr powiedziała , że to nie stwarza zagrożenia dla dziecka... Nie wiem sama, bo Wy tutaj musicie przez to lezec... Ale chodzi o to żeby się nie nadwyrezac, prawda?
Muszę o tym poczytac.
Ja już po wizycie, Zosia waży ok. 3370 g
Ktg ok, przepływy ok, szyjka jeszcze ponad 3 cm, ale mocno rozpulchniona.
Zdjęcia twarzyczki z brzucha raczej już nie będzie, bo Zosia nie wyraziła takiej chęci.
@AniaCh83 jak Twoja wizyta?
To malutki krwiaczek i powinien sie sam wchłonąć .!ja w 1 ciazy miałam 6cm niemal na cała macice ale wylezalamHej.
Waży ok 299g
Czy mam się spodziewac?
Muszę o tym poczytac.