Spokojnie szybko minie ani sie nie obejrzysz . Ja dopiero zaszłam a tu juz wyprawkę trzeba szykować.Ahhh jak ja Wam zazdroszczę etapu rodzenia [emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
reklama
Jaskolcia
Fanka BB :)
Aniu, gratuluję chłopca Czy Synek zadowolony, że będzie miał brata?Hej.
@Jaskolcia cieszę się , że wszystko ok.
Ja mam zdjęcie buźki! Niewiarygodne jaki to już człowiek ... CHŁOPAK !! Narządy widoczne, Nie pozostawiają wątpliwości!
Waży ok 299g
Naprawdę mega dokładne badanie mialam. Nie pamiętam wizyty żebym wyszła taka usatysfakcjonowana, tym że czuje się dokładnie zbadana, niemalże cm po cm. Pół godziny leżałam na kozetce. Pani powiedziała , że wszystko ok- normal. Nie zauważyła żadnych cech wskazujących na wady.
Łożysko z przodu, prawie na ujściu... I pod nim, jakoś tak z brzegu krwiak... ok 20mm... To duży ? Ale ja nie krwawilam do tej pory, tylko w Wielkanoc kilka kropek miałam na wkladce... czy może być że nie będę krwawic przez to w ogóle ?
Czy mam się spodziewac?
Dr powiedziała , że to nie stwarza zagrożenia dla dziecka... Nie wiem sama, bo Wy tutaj musicie przez to lezec... Ale chodzi o to żeby się nie nadwyrezac, prawda?
Skąd się bierze ten shit?
Muszę o tym poczytac.
Kamień z serca mi dziś spadł...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaskolcia
Spora już i daje odczuć, że ma już mało miejsca.Ooo to ładnie warzy mniej więcej tyle co Franio 1.5 tyg temu.
Ja dziś dzwonię do swojego lekarza zaczynam wariować od ostatniej wizyty czy wszystko ok .
Mam umówioną wizytę w dzień terminu ale nie wytrzymam do tej pory. Ma dyżur w szpitalu to może mnie położy. Do 20.07 Jest moja umówiona położna później jedzie na urlop wolałabym urodzić jak jeszcze będzie.
Pewnie już się nieźle stresujesz, a Franiowi dobrze u mamy w brzuchu Mam nadzieję, że do tego 20 zdecyduje się na wyjście, bo jednak lepiej mieć kogoś zaufanego i sprawdzonego przy sobie przy porodzie.
Ropuszka666
Super w takim razie sprzedany
Ropuszka jak byś miała pytania pisz śmiało.
Rustynko daj tylko znać od kiedy Cię zastąpić
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Ropuszka666 od już możesz działać.
Dziewczyny napisałam do mojego lekarza, że dawno się nie widzieliśmy i denerwuje się co u Frania. Tak więc doktor oddzwonł i jestem w drodze ba oddział na razie na badanie , jeżeli rozwarcie postąpiło to raczej zostanę. Trzymajcie kciuki.
Ropuszka666
Ropuszka666 od już możesz działać.
Dziewczyny napisałam do mojego lekarza, że dawno się nie widzieliśmy i denerwuje się co u Frania. Tak więc doktor oddzwonł i jestem w drodze ba oddział na razie na badanie , jeżeli rozwarcie postąpiło to raczej zostanę. Trzymajcie kciuki.
To trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i żebyś już mogła przytulić swojego Frania.Czekamy na wieści . [emoji8][emoji8]
M@gda
Moderatorka
I fotyTo trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i żebyś już mogła przytulić swojego Frania.Czekamy na wieści . [emoji8][emoji8]
adunnnia90
Witam wszystkie ciezaroweczki [emoji5] obecnie jestem w 16 tyg ciąży blizniaczej. Na piątkowej wizycie lekarz powiedział ze pod serduszkiem noszę prawdopodobnie parke [emoji173] [emoji7] dzieciaczki rosna i maja sie dobrze [emoji4] dolaczam do tego watku [emoji6]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
I foty
Madzia wyłapałam w kalendarzu brak płci ewentualnie imiona maluszka. Wiem ze imiona miałaś nietuzinkowe . Czy mogę dopisać ?
reklama
Ropuszka666
Nasze nowe/stare koleżanki prosiłabym o podanie terminu porodu ewentualnie imię /imiona bym mogła dopisać was do kalendarza . Tak jak do tej pory robiła Rustynka tak i Ja będę was wpisywała w kalendarz wiec jak macie wizyty i terminy to śmiało piszcie będę was dopisywać byśmy mogły być na bierząco. [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom