reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kobiety, 3majcie za mnie dziś kciuki, a raczej za moje dziecko. Czuje się dziś koszmarnie , na zewnątrz duchota, pół nocy nie spałam, bolał mnie brzuch a jak zasnęłam to jakieś dziwne sny... o wiadomej tematyce [emoji54]ale sprawdzilam tętno, jest ok więc powinnam.sie uspokoic.
Normalnie tak się stresuje, że szok. Przed żadnym usg aż tak nie bylo. [emoji52][emoji58]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@AniaCh83 i @Jaskolcia powodzenia na wizytach dajcie znać po.

Dziewczęta ja ponawiam pytanie odnośnie kalendarza czy któraś miała by ochotę go pociągnąć? Kalendarz jest dla naszej wiedzy kto, co, kiedy.
Ja go kopiuje z poprzedniego postu i uaktualniam dane z Waszych postów roboty przy nim nie ma.

Dziewczęta ja ponawiam pytanie odnośnie kalendarza czy któraś miała by ochotę go pociągnąć? Kalendarz jest dla naszej wiedzy kto, co, kiedy.
Ja go kopiuje z poprzedniego postu i uaktualniam dane z Waszych postów roboty przy nim nie ma.
Przepraszam ale ja nie dam rady prowadze na styczniowkach kalendarz i mam dużo roboty z nim bo jest nas 50

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

Ja mogę [emoji846]coś czyje ze będę leżąca ciążowka i mam troszkę czasu. No termin mam jako ostatnia [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry